Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

MAESTRO SPOILER: Επιτίθεται στον Ορέστη

MAESTRO SPOILER: Η προεκλογική εκστρατεία του Φάνη βρίσκεται σε αναβρασμό στη σειρά Maestro και ο ίδιος οργανώνει το σχέδιό του για να επανεκλεγεί. Παράλληλα δεν έχει αφήσει της παράνομες δουλειές του με τον Χαράλαμπο τον οποίο συνεχίζει να καλύπτει. Η οικογένειά του διαλύεται όμως σιγά σιγά κι αυτό κάνει κακό στην πολιτική του εικόνα.

MAESTRO SPOILER: Επιτίθεται στον Ορέστη

Όσο κι αν προσπαθεί να τους κρατήσει όλους ενωμένους, ο καθένας για τους δικούς του λόγους απομακρύνεται. Τότε είναι και η στιγμή που θα μάθει για τη σχέση της Κλέλιας με τον Ορέστη και χωρίς να χάνει χρόνο τον καλεί στο σπίτι του. Ο οποίος γνωρίζει πως η σχέση αυτή είναι επικίνδυνη τόσο για τη δουλειά του όσο και για τη ζωή του που παίρνει μια τροπή που δεν είχε καθόλου στο μυαλό του όταν αποφάσισε να πάει να ζήσει στους Παξούς.

Ο Φάνης κι ο Ορέστης σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο στη σειρά Maestro. Το ταξίδι στην Κέρκυρα έχει αλλάξει τα πάντα. Τώρα ο Ορέστης βλέπει διαφορετικά την Κλέλια και έχει αποφασίσει να μείνει δίπλα της με όποιο κόστος. Ακόμη και την μεγάλη αντιπαράθεση με την οικογένειά της. Εκείνη φροντίζει να του κάνει σαφές πως δεν τον βλέπει επιπόλαια. Τον έχει ερωτευτεί και μόνο αυτό την οδηγεί σε όσα κάνει. Οι συνέπειες όμως της ερωτικής αυτής σχέσης θα φέρουν πολλές σοβαρές εξελίξεις.

Και πρώτος ο πατέρας της θα θελήσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να διαλύσει όλα όσα το ζευγάρι ονειρεύεται για το μέλλον του. Μαθαίνει για το ταξίδι της κόρης του στην Κέρκυρα προκειμένου να συναντήσει τον Ορέστη. Ενώ ο συνέταιρός του στις βρομοδουλειές, ο Χαράλαμπος, θα την προδώσει για τις επισκέψεις της στο σπίτι του δάσκαλου. Ο Φάνης δεν χάνει χρόνο και θα εξαπολύσει τις απειλές του για να τους απομακρύνει. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα τα καταφέρει. Αλλά το ζευγάρι δεν θα κρατηθεί για πολύ μακριά ο ένας από τον άλλο. Η Κλέλια βλέπει τον Ορέστη σαν σανίδα σωτηρίας για να φύγει μακριά από το νησί. Κι ο Ορέστης θα μάθει πράγματα για την οικογένειά της που τον εμπλέκουν άμεσα κι αυτόν.

You might also like