Λαζόπουλος: Με ποιο κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές 2015

Με ποιο κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές 2015, ο Λάκης Λαζόπουλος;

Λίγες εβδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, το τοπίο είναι ιδιαίτερα θολό σε ότι αφορά τα κόμματα. Ο προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ του Star Channel, Π.Μποτσαράκος αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και στην Μάρα Ζαχαρέα, όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις λίστες των υποψηφίων.

Η προεκλογική περίοδος, έχει κάνει τα σενάρια να μην έχουν τέλος σχετικά με τα ονόματα που θα δούμε στα ψηφοδέλτιά των παρατάξεων. Ένα εκ των κομμάτων που φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σχετικό τομέα είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα μπουν ή όχι στα ψηφοδέλτια οι βουλευτές που ψήφισαν «παρών» στο τρίτο πρόγραμμα στήριξης;

Σύμφωνα με τον κ. Μποτσαράκο, λοιπόν επανήλθαν οι πληροφορίες ότι ο Λάκης Λαζόπουλος θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Το δεύτερο σημαντικό όνομα που ακούγεται είναι αυτό του συγγραφέα Λαοκράτη Βάσση, ο οποίος θεωρείται άτυπος σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και γκουρού της Αριστεράς. Επίσης ακούγεται έντονα και το όνομα του πρώην διοικητή του ΙΚΑ, Γ.Θεωνά, ενώ υπουργοί όπως οι κκ Μπαλτάς, Κοτζιάς, Μάρδας, Βερναδάκης και Σπίρτζης φαίνεται πως θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο με την είδηση ότι ο Λάκης Λαζόπουλος κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές 2015:

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More