Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

La Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 104, 105, 106, 107, 108

La Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 104, 105, 106, 107, 108 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς La promesa – Η Υπόσχεση του ΟΠΕΝ

La Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 104, 105, 106, 107, 108

La Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 104

Η κατάσταση υγείας της Χάνα παραμένει δύσκολη καθώς φαίνεται ακόμη εξαντλημένη. Ο Μανουέλ δεν αντέχει να τη βλέπει έτσι και ρωτά τη Χιμένα τι συνέβη στο αρχοντικό των γονιών της και η Χάνα επέστρεψε έτσι. Την ίδια στιγμή, η Πια δίνει άδεια στη Χάνα να μείνει στο κρεβάτι μέχρι να αναρρώσει, κάτι που μαθαίνει η Πέτρα και σπεύδει να ενημερώσει την Κρουθ. Παράλληλα, η σχέση της Πια με τον Γκρεγόριο ολοένα και δυναμώνει. Στο μεταξύ, η Κρουθ είναι έξαλλη με την βαρόνη, καθώς πέρα από το γεγονός ότι πολιορκεί τον σύζυγό της, τον φέρνει και σε δύσκολη θέση μιλώντας για τους εραστές της.

La Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 105

Η Κρουθ διατάζει τον Γκρεγόριο να επιστρέψει αμέσως στη δουλειά η Χάνα, γεγονός που προκαλεί λογομαχία με την Πία. Την ίδια στιγμή, η Καταλίνα λέει στον Μανουέλ ότι η Χιμένα ζήτησε να κακομεταχειριστούν τη Χάνα και επέστρεψε σε άσχημη κατάσταση, καθώς την βοήθησε στην επισκευή του αεροπλάνου του και αυτό δεν της άρεσε.

La Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 106

Τόσο η Μαρτίνα, όσο και η Καταλίνα δείχνουν αλληλεγγύη στη Χάνα και προειδοποιούν τον Μανουέλ να προσέχει την σύζυγό του. Παράλληλα, η Κρουθ ζητά από τον Λορένθο ναι βρει στοιχεία για το παρελθόν της βαρόνης έτσι ώστε να μπορούν να την εκβιάσουν.

La Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 107

Όλο το προσωπικό της Λα Προμέσα συνωμοτεί για να καλύψει τη Χάνα που είναι ακόμη άρρωστη, προκειμένου να μην μάθει κάτι η Πέτρα. Την ίδια στιγμή, η Χιμένα ζητά συγγνώμη από τη Χάνα και ισχυρίζεται ότι δεν είχε ιδέα γιατί της φέρθηκαν τόσο άσχημα στο αρχοντικό των γονιών της.

La Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 108

Η Πια ξεκαθαρίζει στον Γκρεγόριο ποια θα είναι τα όρια του έγγαμου βίου τους, ενώ οι πόνοι από την εγκυμοσύνη της επιδεινώνονται. Στο μεταξύ, η Κρουθ και ο Λορένθο προσπαθούν να βρουν τρόπο να απαλλαγούν από τη βαρόνη, προκειμένου να την εμποδίσουν να πάρει το μερίδιο της περιουσίας που της έγραψε ο βαρόνος.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς La promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 109, 110, 111, 112, 113

Για την αρχική σελίδα « La promesa – Η Υπόσχεση  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like