Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Κράτα Μου Το Χέρι – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34, 35

Κράτα Μου Το Χέρι – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34, 35 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha …

Κράτα Μου Το Χέρι – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34, 35

Κράτα Μου Το Χέρι – Επεισόδιο 31

Εκτός από την Αζρά που έρχεται κοντά στον Μερτ, κάποια άλλα πρόσωπα θα επιδιώξουν επίσης να έρθουν κοντά του. Η συνεργασία της Σουμρού και του Αζμί, έχει δώσει σιγά σιγά αποτελέσματα και ετοιμάζεται το πεδίο μιας επικίνδυνης αντιπαράθεσης. Η Αζρά, πριν προλάβει να χαρεί με το γεγονός ότι βρήκε τον αδελφό της, καταρρέει όταν ο Μερτ επιλέγει την Σουμρού. Κράτα Μου Το Χέρι – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34, 35

Κράτα Μου Το Χέρι – Επεισόδιο 32

Η Αζρά δεν θέλει να μείνει ούτε στιγμή μακριά από τον Μερτ, ωστόσο ο Μερτ νομίζει ότι τον έχει εγκαταλείψει. Αυτή η κατάσταση θα γίνει η αρχή μιας μεγάλης σύγκρουσης ανάμεσα στην Σουμρού και την Αζρά. Από την άλλη μεριά, η Φατμά, όταν της παίρνουν τον Μερτ μέσα από τα χέρια, ζει ξανά την πιο τραγική ανάμνηση της ζωής της.

Κράτα Μου Το Χέρι – Επεισόδιο 33

Έχοντας χάσει στο παρελθόν το παιδί της, η Φατμά αισθάνεται τον πόνο ότι το χάνει για μια ακόμα φορά στο πρόσωπο του Μερτ. Θα αναζητήσει να βρει τρόπους να τον πάρει και πάλι πίσω. Στο μεταξύ, ο Τζενκ προσπαθεί να συσφίξει τον δεσμό ανάμεσα στην Αζρά και τον αδελφό της, όμως ο Καντίρ έχει ήδη αρχίσει να βάζει σε εφαρμογή τα δόλια σχέδιά του.

Κράτα Μου Το Χέρι – Επεισόδιο 34

Ο Καντίρ βάζει σε εφαρμογή τα σχέδιά του, για να κατακτήσει εκ των έσω την οικογένεια Τσελέν. Η επιστροφή της Ετζέ από το παρελθόν του Τζενκ και η αυτοκτονία της, έρχονται ως απειλή στην ζωή του Τζενκ και της Αζρά, καθώς ο αδελφός της Ετζέ, ο Καντίρ, έχει στο στόχαστρό του τον Τζενκ, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της αδελφής του. Επιπλέον, μία απόδειξη που πέφτει στα χέρια του, ενισχύει τις υποψίες και αυξάνει τον θυμό του Καντίρ απέναντι στον Τζενκ. Κράτα Μου Το Χέρι – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34, 35

Κράτα Μου Το Χέρι – Επεισόδιο 35

Η κυρία Φεριντέ μοιράζεται με την Αζρά την πληροφορία ότι την περίοδο που χάθηκε ο Μερτ, οι δρόμοι του Αλί και του Μερτ διασταυρώθηκαν. Αυτό θα ενισχύσει πιο πολύ τις υποψίες της Αζρά για την Σουμρού. Όταν η Αζρά μαθαίνει ότι ο θάνατος του πατέρα της είναι ύποπτος, ξεκινά δικαστική διαδικασία. Ο Ταρίκ, που αφελέστατα πιστεύει τον πατέρα του, πριν κάνει το πρώτο βήμα προς το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του, εμφανίζεται για τελευταία φορά μπροστά στην Αζρά και της εξομολογείται τον έρωτά του. Από την άλλη μεριά, η Φατμά προβαίνει σε κινήσεις για να ενοχλήσει την Σουμρού.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Κράτα μου το χέρι – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40

Για την αρχική σελίδα «  Κράτα μου το χέρι  » πατήστε ΕΔΩ

You might also like