«Κόλαση» η συνέντευξη Κωνσταντοπούλου: Πώς έκανε «χώμα» την Κοσιώνη για τον Μπακογιάννη!

Πώς έκανε «χώμα» η Ζωή Κωνσταντοπούλου τη Σία Κοσιώνη για τον σύντροφό της Κώστα Μπακογιάννη;

«Κόλαση» ήταν η συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Σία Κοσιώνη, στο κεντρικό δελτίο του Σκάι, καθώς η πρόεδρος της Βουλής εμφανίστηκε εξαιρετικά επιθετική εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού αλλά και της ίδιας της παρουσιάστριας.

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και στη Σία Κοσιώνη παραχώρησε η Πρόεδρος της Βουλής, σχετικά με το δημοψήφισμα της Κυριακής και τα capital controls.

«Αυτό που επιχειρείται από συγκεκριμένους ευρωπαίους αξιωματούχους είναι μια ευθεία, ωμή, αντιδημοκρατική και αντιευρωπαϊκή παρέμβαση σε μια δημοκρατική διαδικασία που έχει εκκινηθεί με απόφαση του ελληνικού κοινοβουλίου» ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σχετικά με το δίλημμα ευρώ ή δραχμή.

«Το ερώτημα του δημοψηφίσματος έχει κυριαρχικά διαμορφωθεί από την ελληνική Βουλή. Οφείλουν να σεβαστούν την απόφαση της ελληνική Βουλής. Οφείλουν να σεβαστούν το ερώτημα όπως διατυπώθηκε από την ελληνική Βουλή κυρίαρχα και οφείλουν να μην δημιουργούν σύγχυση στους ψηφοφόρους» τόνισε η Πρόεδρος της Βουλής.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν η Σία Κοσιώνη της μετέφερε τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση συνδέεται με συμφέροντα που θέλουν την επιστροφή της χώρας στη δραχμή.

Στο σημείο εκείνο απάντησε με τρόπο που παρέπεμπε στην προσωπική της σχέση με τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη.

«Εννοείτε τον κ. Μπακογιάννη, τον κ. Μητσοτάκη ή την κ. Μπακογιάννη;» ρώτησε ρητορικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, χτυπώντας την κάτω από τη μέση.

Η παρουσιάστρια του Σκάι βρέθηκε σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση καθώς πρόκειται σύντομα να παντρευτεί με τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι ανήθικο» απάντησε η Σία Κοσιώνη. «Μην απαντάτε με προσωπικούς υπαινιγμούς γυναίκα προς γυναίκα» πρόσθεσε.

Ωστόσο, το αυτί της κυρίας Κωνσταντοπούλου δεν ίδρωσε και συνέχισε σε παρόμοιο τόνο.

Δείτε την συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Σία Κοσιώνη:

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More