Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Κάτι χωρισμένα παλικάρια Τελευταίο Επεισόδιο

Κάτι χωρισμένα παλικάρια Τελευταίο Επεισόδιο: Πέντε «χωρισμένοι» και εντελώς διαφορετικοί άνδρες αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και να ζήσουν την ελευθερία που δεν είχαν.

Ακόμα και έτσι, όμως, στη ζωή τους εισέβαλαν πρώην, παιδιά, τέως εραστές, μαμάδες, πεθερικά και άλλοι πολλοί που έφεραν τα πάνω κάτω, έχοντας ως αποτέλεσμα να μην ευχαριστηθούν τίποτα όσο θα ήθελαν.

Κάτι χωρισμένα παλικάρια Τελευταίο Επεισόδιο

Κάτι χωρισμένα παλικάρια Τελευταίο Επεισόδιο

Ωστόσο, πλησιάζοντας σιγά σιγά στο τέλος, θα δούμε τους άνδρες να προσπαθούν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος και να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην «ελευθερία» τους.

Αρχικά ο Πέτρος, ο οποίος ξεκίνησε το «κίνημα» των ανδρών, έχοντας κάνει μια νέα αρχή, με τη Δανάη στο πλευρό του, αποφασίζουν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, μετά το «τελεσίγραφο» της να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνη και στην πρώην σύζυγο του, Κατερίνα.

Ο Πέτρος αποφασίζει να χωρίσει με τη Δανάη και η Κατερίνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Κάτι χωρισμένα παλικάρια Τελευταίο Επεισόδιο

Κι ενώ η τελευταία πιστεύει ότι ο άνδρας είναι όλο και πιο κοντά στην… πόρτα του σπιτιού τους, όταν τον πετυχαίνει να φλερτάρει την Ιωάννα ξαναγίνεται ο παλιός κακός εαυτός της και ο Πέτρος απομακρύνεται οριστικά από δίπλα της.

Από την άλλη, η Βιολέτα έπειτα από αναδρομή… στις προηγούμενες ζωές της πείθεται πως ο Χριστόφορος είναι το κάρμα της και τον προσεγγίζει με σκοπό να τα ξαναβρούν. Κάτι χωρισμένα παλικάρια Τελευταίο Επεισόδιο

Εκείνος δέχεται, αλλά γρήγορα η Βιολέτα μαθαίνει για το φλερτ του με την Ιωάννα και τον ξαναδιώχνει.

Στο μεταξύ, η Ιωάννα συμφιλιώνεται με τη Μάρθα, ομολογώντας της πως ζήλευε πάντα το δέσιμο που είχε με τον Ευτυχή.

Αυτή η εξομολόγηση κάνει τη Μάρθα να σκεφτεί μήπως κάνει μια τελευταία προσπάθεια μαζί του, μέχρι που μαθαίνει για το στοίχημα του στον ιππόδρομο καπό μετανιώνει.

Παράλληλα, ο Μηνάς, Που είχε πάει στη Θεσσαλονίκη -για να βρει τον Σωκράτη με μεγάλες προσδοκίες γι’ αυτή τη σχέση, γυρίζει απογοητευμένος. Κάτι χωρισμένα παλικάρια Τελευταίο Επεισόδιο

Ο Σωκράτης δεν ήταν αυτό που φανταζόταν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Δανάη και ο Άγγελος τα έχουν κάνει μαντάρα στο μαγαζί και η Επιθεώρηση Εργασίας του το κλείνει για μερικές μέρες.

Ύστερα από όλα αυτά, ο Πέτρος προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τη Δανάη, αλλά εκείνη έχει πάρει πια την απόφαση να τα αφήσει όλα πίσω της! Κάτι χωρισμένα παλικάρια Τελευταίο Επεισόδιο

Σ’ αυτή την απόφαση, όμως, έχει σύμμαχο και τον Άγγελο, με τον οποίο φεύγουν μαζί για το εξωτερικό.

Όσο για τον Αντώνη; Μαθαίνει πως η Πηνελόπη έχει κάνει συμμαχία με την Ιουλία και τη χωρίζει μη θέλοντας να ζήσει άλλη καταπίεση.

Τα παλικάρια είναι πάλι όλα χωρισμένα και μόνα στο σπίτι. Έτσι, αποφασίζουν να κάνουν ξανά ένα πάρτι για να το γιορτάσουν. Μόνο που αυτό το πάρτι θα έχει απρόοπτη εξέλιξη…

Για την αρχική σελίδα « Κάτι χωρισμένα παλικάρια » πατήστε ΕΔΩ

You might also like