Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Καθημερινά αντικείμενα και τα κρυμμένα μυστικά τους

Λαμβάνουμε πολλά αντικείμενα γύρω μας ως δεδομένα. Θα ήταν σχεδόν περίεργο να αρχίσουμε να τους προσέχουμε … ίσως να ρωτήσω γιατί το στέλεχος ενός γλειφιτζούρι έχει μια τρύπα στο πλάι;

Ή γιατί τα καπέλα μερικές φορές έχουν φωλιά;

Αλλά όταν μαθαίνετε αυτά τα 10 ενδιαφέροντα μυστικά, θα εκπλαγείτε, πάνω απ ‘όλα, στο πόσο ενδιαφέρον είναι αυτά τα συνήθη πράγματα!

1. Καπέλα με βοηθήματα

Αρχικά, τα πομπώματα δεν ήταν απλώς μια αισθητική που πέρασε. Στην πραγματικότητα είχαν έναν σκοπό: τον 18ο αιώνα, οι Γάλλοι ναυτικοί φορούσαν καπέλα με «bobbles» για να προστατεύουν τα κεφάλια τους σε περίπτωση που έσκαψαν τα κεφάλια τους στις χαμηλές οροφές κάτω από το κατάστρωμα. Αυτό δεν ήταν ασυνήθιστο, όταν η θάλασσα ήταν ασταθής, αλλά με ένα μικρό padding επάνω εκεί, οι ναυτικοί δεν έφτασαν τόσο χτυπημένοι.

YouTube / # Mind Warehouse

2. Η “τσέπη” στα εσώρουχα σας

Το εσωτερικό υλικό στα γυναικεία εσώρουχα υποτίθεται ότι είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακό υλικό. Ενώ οι πλευρές είναι ραμμένες επάνω, η πλάτη και η μπροστινή άκρη είναι ανοιχτές έτσι μοιάζει με μια τσέπη. Ο λόγος είναι ότι μια επιπλέον ραφή θα ήταν αρκετά άβολα ενάντια στο δέρμα – στο συγκεκριμένο σημείο!

YouTube / # Mind Warehouse

3. Η μικρή τρύπα στο τηλέφωνό σας

Η μικρή τρύπα ανάμεσα στην κάμερα και το φλας στο πίσω μέρος της συσκευής σας είναι ένα μικρόφωνο! Είναι εκεί για να βελτιώσει την ποιότητα της ηχογράφησης και να βοηθήσει με την αναγνώριση φωνής.

Pixabay

4. Μια τρύπα στο στέλεχος Lollipop

Πολλά μπαστούνια γλειφιτζούρι έχουν μια μικρή τρύπα στο πλάι. Αυτό βοηθά να διατηρηθεί η καραμέλα σταθερή στο στέλεχος. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής η υγρή μάζα καραμελών δεν σκληραίνει μόνο γύρω από το στέλεχος αλλά και γεμίζει την τρύπα, καθιστώντας το εξάρτημα σταθερότερο.

YouTube / # Mind Warehouse

5. Το μπουκάλι αριθμού σε κεχριμπάρι

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, όταν το κέτσαπ αρνείται να ρίξει, δεν πρέπει να σφυροκοπείτε στο κάτω μέρος. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιείτε την πλευρά του χεριού ή των δακτύλων σας για να αγγίξετε τους αριθμούς που είναι τυπωμένοι στο γυαλί. Όταν διαβάζει “57” δεν είναι ένα μυστικό μήνυμα: αναφέρεται σε μια παλιά διαφημιστική καμπάνια .

karate kung fu ketchup : san francisco (2013)

6. Βελτιώσεις

Οι πτυχές σε καλά πιεσμένα παντελόνια δεν είναι κάποια αναγκαιότητα μόδας: έγιναν εντελώς τυχαία. Προκειμένου να μεταφερθούν όσο το δυνατόν περισσότερα υφάσματα στα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, το παντελόνι άρχισε να διπλώνεται και να συμπιέζεται σφιχτά προς τα τέλη του 19ου αιώνα. Η προκύπτουσα πτυχή ήταν σχεδόν αδύνατο να βγει αργότερα, οπότε σύντομα έγινε ένα μοντέρνο χαρακτηριστικό.

YouTube / # Mind Warehouse

7. Σημάδια για τα καλλυντικά

Ίσως έχετε παρατηρήσει αυτό το σύμβολο σε ένα δοχείο καλλυντικών: μια μικρή εικόνα ενός βάζου με ένα ανοιχτό καπάκι, δίπλα σε έναν αριθμό και το γράμμα M. Ο αριθμός δείχνει τον αριθμό μηνών που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα περιεχόμενα μετά το άνοιγμα. Αυτό είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο!

8. Κόφτες κουτιού

Βγάζετε, μπορείτε να αφαιρέσετε την λεπίδα κοπτικού κουτιού με μεγάλη ευκολία και ασφάλεια: αφαιρείτε το πλαστικό καπάκι στο μακρινό άκρο του μαχαιριού και το χρησιμοποιείτε για να σπάσετε το άκρο της λεπίδας – ακριβώς στην γραμμή που ο κατασκευαστής έκανε για αυτό ακριβώς σκοπός. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να κρατήσετε το μαχαίρι για πολύ περισσότερο χρόνο και απλώς να ανανεώσετε τη λεπίδα ανάλογα με τις ανάγκες!

9. Το Patch On Your Backpack

Πολλοί σακίδια έχουν ένα δερμάτινο έμπλαστρο πάνω τους. Για κανονικές μέρες αυτό απλά χρησιμεύει ως σχεδιαστικό εξάρτημα, αλλά αν πάτε για πεζοπορία, θα βρεθεί ξαφνικά πολύ πιο βολικό: είναι εκεί ώστε να μπορείτε να δέσετε ή να αγκιστρώσετε τα πράγματα στο εξωτερικό της τσάντας σας. Μια τέτοια έξυπνη προσθήκη.

YouTube / # Mind Warehouse

10. Ο διακόπτης για τον καθρέφτη σας

Ο εσωτερικός καθρέπτης είναι ρυθμιζόμενος, ώστε να προστατεύεται ο οδηγός από το να τυφλώνεται στιγμιαία από την αντανάκλαση των φωτεινών σημάτων κάποιου πίσω σας. Αυτοί οι άνθρωποι που αφήνουν τα φωτά τους δεν είναι απλώς ενοχλητικοί, είναι μια απειλή! Αλλά όταν έχετε αυτόν τον διακόπτη, σημαίνει ότι μπορείτε να γυρίσετε τον καθρέπτη σε λειτουργία αντιθαμβωτικής λειτουργίας. Ευτυχώς πολλά καθρέφτες των νέων αυτοκινήτων το κάνουν αυτόματα!

Transcendent Vision

Ελέγξτε μερικές από τις παραπάνω εξηγήσεις, καθώς και πιο ενδιαφέροντα γεγονότα που παρουσιάζονται σε αυτό το βίντεο:

Λοιπόν, αυτό είναι λίγα παζλ που λύνεται! Τώρα μπορείτε να πείτε στους φίλους σας από πού ήρθε το πομπώ και να τους δείξουμε τον σωστό τρόπο να βγάλουμε το κέτσαπ από ένα μπουκάλι!

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More