Κατερίνα Ντούσκα Eurovision 2019: Αποκάλυψε τον τίτλο του τραγουδιού

Κατερίνα Ντούσκα Eurovision 2019: Η Κατερίνα Ντούσκα είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει τελικά την Ελλάδα στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Κατερίνα Ντούσκα Eurovision 2019

Την ανακοίνωση έκανε επισήμως η ΕΡΤ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, αναφέροντας μεταξύ άλλων για την τραγουδίστρια πως είναι «ερμηνεύτρια με ιδιαίτερο ηχόχρωμα, το οποίο αναδεικνύεται από τις συνθέσεις και τους στίχους που η ίδια υπογράφει.

Εκπροσωπεί, επίσης, ένα σύγχρονο μουσικό ρεύμα που δεν αναπαράγει βιομηχανικά στερεότυπα. Αντίθετα, αφομοιώνει, με προσωπικό τρόπο, τις επιδράσεις των διαφορετικών κοινωνιών, στις οποίες μεγάλωσε και διακρίνεται».

Μέχρι πρότινος δεν είχαμε καμία ενημέρωση για το τραγούδι με το οποίο θα συμμετέχει η Κατερίνα Ντούσκα θα συμμετέχει φέτος στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού, παρά μόνο ότι θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 7 Μαρτίου. Ωστόσο, πριν λίγη ώρα, η ίδια η τραγουδίστρια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε τον τίτλο του κομματιού της, ο οποίος είναι «Better Love». Μάλιστα, στη λεζάντα που την συνόδευε αποκάλυψε και κάποιους στίχους του κομματιού, τους οποίους λίγο αργότερα φρόντισε να διαγράψει. Κατερίνα Ντούσκα Eurovision 2019

Δες τις αναρτήσεις της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Coming soon… #betterlove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerine Duska (@katerineduska) στις

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More