Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Kardeslerim – Η νέα δραματική σειρά του Alpha

Kardeslerim – Η τουρκική δραματική σειρά παραγωγής 2021 αφηγείται τη ζωή της οικογένειας του Βελί και της Χατιτζέ, δυο εργατικών ανθρώπων με μεγάλη καρδιά. Παρότι δεν απολαμβάνουν πλούτη και άνεση, η αγάπη τους για τα παιδιά τους τον 19χρονο Καντίρ, τα δίδυμα 17χρονα Ομέρ και Ασιγιέ, καθώς και την 6χρονη Εμέλ- είναι ο κινητήριος μοχλός της ζωής τους.

Kardeslerim – Η νέα δραματική σειρά του Alpha

Τα παιδιά αυτά είναι ο θησαυρός τους και η πηγή χαράς τους. Η ευτυχισμένη ζωή τους ανατρέπεται μια μέρα από ένα τροχαίο ατύχημα, καθώς η Χατιτζέ γίνεται μάρτυρας μιας τραγικής κατάστασης στο εξοχικό των αφεντικών της, της Νεμπαχάτ και του Ακίφ Ατακούλ. Σοκαρισμένη, αποχωρεί από το σπίτι και εκείνο το πρωί και παθαίνει τροχαίο. Ο Βελί προσπαθεί να διαλευκάνει την αλήθεια γύρω από το τροχαίο, αλλά τελικά δολοφονείται από τον Ακίφ. Τα τέσσερα αδέλφια θρηνούν τον χαμό των γονιών τους και βρίσκονται απροετοίμαστα αντιμέτωπα με τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής.

Αν και αγαπημένα από τους κοντινούς τους, όπως ο Ντορούκ, η Σενγκιούλ και η Σουζάν, οι οποίοι παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία τους, η ζωή τους παίρνει μια απροσδόκητη τροπή. Η νέα σειρά του alpha αναδεικνύει την αξία της οικογενειακής αγάπης και της αλληλεγγύης ανάμεσα στα αδέλφια, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουν την πιο σκληρή δοκιμασία της ζωής τους χωρίς τους γονείς τους.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like