Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 Περιλήψεις

0 85

Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 Περιλήψεις Δείτε τι θα γίνει στην σειρά Kara Sevda

Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 Περιλήψεις

Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 27 Περιλήψεις

οι προσπάθειες της Νιχάν να κατευνάσει τον θυμό και την αγανάκτηση του Κεμάλ τον εξαγριώνουν ακόμα περισσότερο και η μόνη σκέψη που κυριαρχεί στο μυαλό του είναι να πάρει την Ντενίζ και να φύγει, έστω και χωρίς την Νιχάν.

Ωστόσο, ο τρόπος που διαλέγει ο Κεμάλ για να πείσει τη Νιχάν να φύγει μαζί του, καταλήγει σε έναν τραγικό εφιάλτη. Η Νιχάν τραυματίζεται σοβαρά σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 28 Περιλήψεις

η Νιχάν δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, ο Εμίρ δεν ανέχεται την παρουσία του Κεμάλ στο νοσοκομείο. Οι δυο αιώνιοι εχθροί ομολογούν ο ένας στον άλλον, μέχρι που μπορούν να φτάσουν για χάρη της Νιχάν.

Ωστόσο, αυτός που θα δώσει πραγματικά ανάσα ζωής στην κοπέλα που κινδυνεύει είναι κάποιος που δεν θα το περίμενε κανείς…. Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 Περιλήψεις

Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 29 Περιλήψεις

η Νιχάν παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι, όπου κυριεύεται από φόβο καθώς δεν βρίσκει το ημερολόγιο που έγραφε για τον Κεμάλ. Αναρωτιέται πόσο πιθανό είναι να έχει βρει ο Εμίρ το ημερολόγιο και το έχει διαβάσει.

Ενώ ο Κεμάλ και η Νιχάν προσπαθούν να μάθουν τι γνωρίζει ο Εμίρ, εκείνος καταστρώνει ένα σχέδιο που θα «γονατίσει” τον Κεμάλ: να πάρει την Ντενίζ και να φύγει.

Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 30 Περιλήψεις

ο Κεμάλ, παρά τις ενστάσεις και τους φόβους της Νιχάν αποφασίζει να απαγάγει την Ντενίζ. Το σχέδιο του υλοποιείται κατά γράμμα και εκείνος καταλήγει στη φυλακή!

Βέβαια, λίγο αργότερα αφήνεται ελεύθερος, καθώς δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι αυτός απήγαγε την Ντενίζ..

Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 31 Περιλήψεις

ο Κεμάλ είναι αποφασισμένος να πάρει την κόρη του, αλλά και ο Εμίρ έχει ορκιστεί να μην το επιτρέψει. Η Νιχάν φοβάται πολύ και θεωρεί ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να επιχειρήσουν να πάρουν την Ντενίζ.

Ωστόσο, ο Κεμάλ θέλει να το φθάσει μέχρι τέλους.. Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 Περιλήψεις

Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 32 Περιλήψεις

ο Κεμάλ βρίσκεται υπό κράτηση, για την απαγωγή της Ντενίζ, αλλά αυτό που τον πληγώνει περισσότερο είναι ότι η κόρη του αποκαλεί «μπαμπά» τον Εμίρ.

Η Νιχάν στην προσπάθειά της να σώσει τον Κεμάλ, μαθαίνει ένα σημαντικό στοιχείο για τον θάνατο του Οζάν.

Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 33 Περιλήψεις

ο Κεμάλ και η Νιχάν καταφέρνουν όχι μόνο να αιφνιδιάσουν τον Εμίρ στη σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου, αλλά και να τον εξοργίσουν. Ο Εμίρ καταλαβαίνει πια καλά ότι ο Κεμάλ δεν θέλει να πάρει μόνο την Νιχάν, αλλά και να τον καταστρέψει.

Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 34 Περιλήψεις

η Ασού δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Εμίρ εγκατέλειψε το σχέδιο τους, να χωρίσει τη Νιχάν και τον Κεμάλ μια και για πάντα. Όμως αυτή την φορά δεν θα συμφωνήσει με τον Εμίρ και θα στείλει στους δυο ερωτευμένους ένα εκρηκτικό στοιχείο σχετικά με τον φόνο του Οζάν. Η Νιχάν και ο Κεμάλ συνεχίζουν την έρευνά τους και συνειδητοποιούν ότι η απάντηση σε κάθε τους ερώτηση βρίσκεται στη Ζεϊνέπ. Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 Περιλήψεις

Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 35 Περιλήψεις

η πληροφορία που λαμβάνει ο Κεμάλ από τον Χακάν, θα του δώσει νέα κατεύθυνση ως προς τον φόνο του Οζάν. Εν τω μεταξύ, η Νιχάν αντιλαμβάνεται την πραγματική αιτία, για την οποία την αποφεύγει ο Κεμάλ, και δεν είναι άλλη από τη Ζεϊνέπ.

Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 36 Περιλήψεις

για να μπορέσει ο Εμίρ να χωρίσει τον Κεμάλ και τη Νιχάν, καταστρώνει ένα νέο σχέδιο που δεν εκθέτει, άμεσα αυτή τη φορά, τη Ζεϊνέπ. Βάσει αυτού του σχεδίου, θα κάνει μια πρόταση στη Ζεϊνέπ, η οποία, φαινομενικά θα κατοχυρώσει την ελευθερία της, αλλά θα καταδικάσει τη ζωή του Κεμάλ.

Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 37 Περιλήψεις

η Νιχάν και ο Κεμάλ λαμβάνουν ένα βίντεο που αποδεικνύει πως η Ζεϊνέπ είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του Οζάν. Η Νιχάν βγαίνει εκτός ελέγχου με τις εικόνες που αντικρίζει και κανείς δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στον θυμό της.

Υποβάλλει καταγγελία στην αστυνομία και ξεκινάει μια νέα έρευνα για τον φόνο του Οζάν. Ο Εμίρ μπορεί να έδωσε την εντολή για την αποστολή του βίντεο, αλλά δεν θ’ αφήσει τη Ζεϊνέπ, στο έλεος της μοίρας της. Θέτει λοιπόν σε εφαρμογή το σχέδιο της φυγάδευσής της.

Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 38 Περιλήψεις

η Ζεϊνέπ βρίσκεται στο νοσοκομείο και νιώθει ότι ο δρόμος της έφτασε στο τέλος του έχοντας τον Κεμάλ και τη Νιχάν έξω από το δωμάτιο της να περιμένουν την αστυνομία. Με την απρόσμενη βοήθεια του Εμίρ όμως, ξεγλιστρά για άλλη μια φορά μέσα από τα χέρια τους.

Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 39 Περιλήψεις

Κεμάλ και Νιχάν νιώθουν την σχέση τους να δοκιμάζεται όσο ποτέ. Εκεί όμως που αυτή η αγάπη θα έπρεπε κανονικά να οδηγείται στο τέλος, η Νιχάν φαίνεται πως δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει το όνειρο για ένα ανέμελο κι ευτυχισμένο μέλλον με τον Κεμάλ.

Ο Ταρίκ έρχεται πάλι σε κόντρα με τον αδελφό του, με τη δικαιολογία ότι βάζει πάντα πρώτη τη Νιχάν και θέτει σε κίνδυνο όλους τους άλλους. Ποια είναι όμως η πραγματική αιτία για το δικό του ξέσπασμα; Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 Περιλήψεις

Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 40 Περιλήψεις

soon

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Kara Sevda Β΄Κύκλος Επεισόδιο 41, 42, 43, 44, 45 Περιλήψεις

Για την αρχική σελίδα « Kara Sevda » πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More