Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Κανείς δεν αγοράζει αυτό το σπίτι: Mαντεύετε γιατί;

Κάποτε, σε αυτό το σπίτι στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ ζούσε ο ψυχοπαθής δολοφόνος Buffalo Bill. Σε αυτήν τη συμπαθητική οικία, ο στυγνός εγκληματίας κατέστρωνε τα σκοτεινά σχέδιά του.

Στην ταινία «Η Σιωπή των Αμνών», που γυρίστηκε το 1991, με πρωταγωνιστές τους Jodie Foster και Anthony Hopkins, μπορείτε να δείτε την εν λόγω κατοικία, καθώς, σύμφωνα με το σενάριο, αποτελεί την έδρα του δολοφόνου. Όπως φαίνεται, το τριώροφο οίκημα είναι δεύτερο σε κλικ στην ιστοσελίδα Realtor.com, με τους τωρινούς ιδιοκτήτες του όμως να προσπαθούν να το πουλήσουν, πάση θυσία.

Το ζευγάρι Scott και Barbara Lloyd στην αρχή το έδιναν για 300.000 δολάρια, όμως έριξαν την τιμή στα 250.000. Όπως δηλώνει ο Scott, «η δημοσιότητα προσέλκυσε πολλούς περίεργους, αλλά όχι σοβαρούς αγοραστές». Το σπίτι είναι μέρος μιας μικρής κοινότητας, σε απόσταση μιας ώρας από το Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια, κάτι που δυστυχώς δεν το κάνει και πολύ βολικό.

spiti-dolofonos-1

Επιπλέον, ένα άλλο στοιχειό που αποτελεί μειονέκτημα είναι ότι διαθέτει μόλις ένα μπάνιο, για τέσσερις κρεβατοκάμαρες. Σύμφωνα με τον μεσίτη Erik Gunther, μπορεί να έχει κακή φήμη, όμως το πιο σημαντικό θέμα το προκαλεί η τοποθεσία του. Και μπορεί το φουαγιέ κα η τραπεζαρία του να φαίνονται στην ταινία, να ξέρετε όμως πως η αίθουσα βασανιστηρίων στο υπόγειο δεν υπάρχει.

Μάλιστα, οι σκληρές σκηνές που φαίνονται να εκτυλίσσονται εντός του σπιτιού γυρίστηκαν σε στούντιο, ενώ τα γυρίσματα των σκηνών στο σπίτι του Buffalo Bill διήρκεσαν μόλις τρεις ημέρες. Τώρα, το ζευγάρι που έτυχε να ζει εκεί το πουλάει, καθώς χτίζει ένα ράντσο, αρκετά χιλιόμετρα μακριά.

Το ότι το σπίτι κερδίζει δημοσιότητα όμως δεν σημαίνει ότι γίνεται πιο επιθυμητό, σύμφωνα με τον Gunther, ο οποίος αναφέρει πως οι άνθρωποι πολλές φορές χαζεύουν πράγματα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα τα αγοράσουν.

You might also like