Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 62 – Ο Νικόλας υποψιάζεται τον Δαμασκηνό

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 62 – Η Έφη αντιμετωπίζει το γεγονός ότι το δικό της γυμνό βίντεο κυκλοφορεί πλέον στο διαδίκτυο. Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι το βίντεο αποστάλθηκε από χάκερ, υποδηλώνοντας ότι ο στόχος τους είναι να δυσφημίσουν το κολλέγιο.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 62 – Ο Νικόλας υποψιάζεται τον Δαμασκηνό

Ο Σταύρος στέκεται στο πλευρό της Έφης και αποφασίζει να αναλάβει προσωπικά την υπόθεση. Σχεδιάζει να εντοπίσει και να τιμωρήσει τον δράστη. Οι υποψίες του Νικόλα περί Δαμασκηνού κρύβονται πίσω από την προσπάθεια δυσφήμισης του κολλεγίου. Ο Κάσδαγλης υπερασπίζει τον Δαμασκηνό, αναφέροντας την προσφορά του για την εξαγορά του σχολείου. Η Άννα προσπαθεί να αντλήσει πληροφορίες από τον Δαμασκηνό για να αποδείξει ότι είναι κι αυτός θύμα.

Η Καμβύση επιτίθεται προσωπικά στον Δαμασκηνό, ενώ ο Νικόλας επικρίνει τον Ίκαρο για την αδράνειά του. Ο Λάμπης επιθυμεί να συναντήσει τον μαθητή που δεν επέστρεψε στο κολλέγιο μετά την αποβολή του, ενώ το παιδί αντιδρά άσχημα στις προσπάθειες επικοινωνίας. Ο φόβος του Λάμπη είναι η αλήθεια που μπορεί να αποκαλυφθεί. Ο Οικονομικός Εισαγγελέας υποπτεύεται τον πρώην σύζυγο της Καμβύσης για συνεργασία με τον Δαμασκηνό, προκαλώντας οργή στη Χρύσα.

Η Νάσια προσπαθεί να συνδεθεί συναισθηματικά με τον Δαμασκηνό, ενώ η Υπηρεσία Πληροφοριών αποκαλύπτει στον Ίσσαρη τις υποψίες της για την Δάφνη. Τέλος, ο Λάμπης επιμένει να μάθει την αλήθεια από τον παλιό του συμμαθητή. Η εξέλιξη της υπόθεσης στην Πέρσα παραμένει αβέβαιη.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like