Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 60 – Ο Ισσάρης ζητάει μετάθεση

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 60 – Ο Νικόλας συνοδεύει τον Χρήστο στο αστυνομικό τμήμα, παρότι εκείνος δεν πιστεύει πως υπήρχε πρόθεση να τον σκοτώσουν. Η Μπετίνα εκνευρίζεται με τον Νικόλα για τα μυστικά που είχε με τον Χρήστο, καταλογίζοντας τους ανευθυνότητα.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 60 – Ο Ισσάρης ζητάει μετάθεση

Η Ζωή επιτίθεται στον Μάκη που της έκρυψε τις δραστηριότητες του Χρήστου και τις απειλές που δέχτηκε. Ο Ίσσαρης ζητά μετάθεση, επιθυμώντας να απομακρυνθεί από όλα και να αλλάξει ζωή. Η Χρύσα προσπαθεί να τον πείσει να αλλάξει γνώμη. Η Άννα κατηγορεί την Καμβύση ότι επηρέασε τον Ίσσαρη με τη συμπεριφορά της και πιστεύει πως δεν τον αγάπησε ποτέ όπως εκείνη. Ο Φλωρής ζητά περισσότερη εμπιστοσύνη από τον πατέρα του, υπενθυμίζοντάς του πως στην περσινή τελετή για τις υποτροφίες, δεν κατανάλωσε αλκοόλ ή άλλες ουσίες.

Όταν αντιλαμβάνεται την έλξη που του προκαλεί η Νάσια, επιτίθεται στον πατέρα του και του ζητά να είναι σοβαρός και να μην συνεχίσει τις επαφές του με την κόρη του Καλίρη. Πώς θα αντιδράσει ο Δαμασκηνός; Ο Χρήστος προσπαθεί να ανακαλέσει λεπτομέρειες από την επίθεση στην Αστυνομία. Ποιος κρύβεται πίσω από την προειδοποίηση; Τι φοβάται η Πέρσα και τι κρύβει από τον Νικόλα;

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like