Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 59 – Νικόλας – Νάσια σε ρήξη

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 59 – Ο Δαμασκηνός παραδέχεται στην Άννα ότι είναι αυτός που τράβηξε τις φωτογραφίες του Ίσσαρη με την Καμβύση, εκφράζοντας την επιθυμία του να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Αν και επιμένει πως δεν είναι όπως τον φαντάζεται η Άννα, επιδιώκει μια ευκαιρία να το αποδείξει, σχεδιάζοντας να ενοχοποιήσει την Καμβύση για τις κατηγορίες που επικρατούν σχετικά με το υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 59 – Νικόλας – Νάσια σε ρήξη

Η Νάσια εξοργίζεται με τον Νικόλα και συγκρούεται μαζί του, θέλοντας να διακόψει την παρεμβολή του στη ζωή της, κυρίως λόγω της εργασίας της στην εταιρεία του Δαμασκηνού. Αντίθετα, η Λέτα και ο Λάμπης έχουν ενωθεί στενά και στηρίζονται ο ένας τον άλλον για να ξεπεράσουν τα προβλήματα του παρελθόντος. Ο Κάσδαγλης, αν και αμφισβητεί την επιθυμία της Πέρσας για ένα παιδί με τον Νικόλα, αναρωτιέται αν θα μπορέσει ποτέ να ξαναζήσει την πατρότητα από την αρχή.

Ο Ίσσαρης έχει πάρει προσωπικά την παγίδα που του έστησε ο Δαμασκηνός και συλλέγει στοιχεία για τις παράνομες δραστηριότητές του, ζητώντας τη βοήθεια της Υπηρεσίας Πληροφοριών. Παράλληλα, ο Δαμασκηνός προσπαθεί να επηρεάσει την Νάσια να αλλάξει γνώμη, καθώς αυτή ανακοινώνει την παραίτησή της. Ο Νικόλας ζητά συγγνώμη από τη Νάσια. Ο Σταύρος επιμένει ότι κατά την προηγούμενη τελετή απονομής υποτροφιών, ο Λάμπης είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες με έναν μαθητή που δεν επέστρεψε ποτέ, χωρίς όμως να είναι γνωστό το τι συνέβη ακριβώς μετά, καθώς τους άφησε μόνους.

Οι διαφορές μεταξύ του Ίσσαρη και της Δάφνης, οι υποψίες του Φλωρή για την Μπετίνα, καθώς και η ανάγκη του Πέτρου για τη βοήθεια της Καμβύσης σχετικά με την έρευνα του οικονομικού εισαγγελέα στις επιχειρήσεις του Δαμασκηνού, αναδεικνύουν τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο Χρήστος.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like