Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 44 – Γιώργος και Φλωρής φλερτάρουν με τον κίνδυνο

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 44 – Η Καμβύση πιέζει να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα εναντίον του αντιπάλου της. Ο Νικόλας εξηγεί στον Ίκαρο ότι η βίαιη συμπεριφορά του προς τον Αχιλλέα οφείλεται στον Μάκη.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 44 – Γιώργος και Φλωρής φλερτάρουν με τον κίνδυνο

Υποστηρίζει πως ο Αχιλλέας έχει άδικα τιμωρηθεί από τον Ίκαρο εξαιτίας της παρέμβασης του Μάκη. Όσον αφορά τον Γιώργο και τον Φλωρή, αυτοί περιπλέκονται και φλερτάρουν με τον κίνδυνο λόγω των προσωπικών τους αντιλήψεων και επιλογών. Σχετικά με τη Δάφνη και τον Ίσσαρη, υπάρχουν αβεβαιότητες και ανασφάλειες στη σχέση τους. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να ενισχύσει τις υποψίες της Πέρσας, πιστεύοντας ότι ο Φλωρής ενεργούσε πέρυσι υπό άλλες σκοπιμότητες.

Ο Ίκαρος συγχωρεί τον Μάκη και τον δέχεται πίσω στο μάθημά του. Η Μπετίνα, αντιμετωπίζοντας ανασφάλειες, αναζητά αλλαγές στη ζωή της. Η Λέτα επιδιώκει την επανόρθωση της φιλίας της με τον Γιώργο, αντιμετωπίζοντας όμως την αδιαθεσία του. Ο Νικόλας ανησυχεί για τη μεταστροφή του χαρακτήρα του Γιώργου και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό στο μέλλον. Οι τραγικές συνέπειες για τον Φλωρή και τον Γιώργο παραμένουν αβέβαιες, αναμένοντας να εξελιχθούν στην πορεία.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More