Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Κάνε ότι κοιμάσαι spoiler: Ο Ίκαρος παραδέχεται την αλήθεια

Κάνε ότι κοιμάσαι spoiler: Ο Κάσδαγλης, επιδιώκοντας να αλλάξει τις εντυπώσεις του Νικόλα για τη Δέσποινα, αποφάσισε να του αποκαλύψει την αλήθεια για την επανασύνδεσή τους μετά από χρόνια απομάκρυνσης. Του εξήγησε πώς συνέβη αυτό και γιατί εξελίχθηκε σε μια ερωτική σχέση.

Κάνε ότι κοιμάσαι spoiler: Ο Ίκαρος παραδέχεται την αλήθεια

Ωστόσο, ο Νικόλας παρέμεινε επιφυλακτικός, εν μέρει λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς του συζύγου της Δέσποινας. Η παρουσία του επιβάλλει σκιές αμφιβολίας στο μυαλό του Νικόλα. Στο μεταξύ, η Δάφνη συζητά με τον Ίσσαρη και αποφασίζει να υποστηρίξει τον φίλο της και διευθυντή του Κολλεγίου. Τον παροτρύνει να εξετάσουν την παράνομη δραστηριότητα του θύματος και τις πιέσεις που δέχεται.

Όταν ο διευθυντής προσπαθεί να τον απομακρύνει, η Δάφνη αντιτίθεται αποφασιστικά. Ο Λάκης ξυπνάει μετά την έξοδό του με τον Τόλη και αντιλαμβάνεται ότι κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που φοβάται ότι η Μπετίνα μπορεί να ανακαλύψει. Προσπαθεί να αποκτήσει πληροφορίες από τον ασφαλιστή του για την προηγούμενη νύχτα, αλλά αυτός τον αφήνει να πιστεύει ότι βρέθηκε μόνος του σε ένα μπαρ.

Η Πέρσα εκμυστηρεύεται στον Σταματάκη ότι μετά την ανανέωση της θητείας του, σκοπεύει να παραιτηθεί. Εξηγεί τη μετανοιώσει της για την προηγούμενη πλατωνική τους σχέση και την επίπτωσή της στη φιλία τους. Παραδέχεται ότι αισθάνεται αθώος, αλλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις φήμες για την ανύπαρκτη ερωτική τους σχέση.

Εν τω μεταξύ, η Αμάντα προσπαθεί να καταπραΰνει τις ενοχές του πατέρα της. Οι σχέσεις τους εμβαθύνονται μετά τον φόνο του καθηγητή της, αλλά ο Ίκαρος νιώθει οργή απέναντι στον Σταματάκη, που θεωρεί υπεύθυνο για την αδιέξοδη κατάσταση του φίλου του.

Η Έφη πιέζει τον Σταύρο να βρουν τρόπο να αποκαλύψουν τα μυστικά του Σταματάκη. Ο θυμός της για τον λυκειάρχη δεν κρύβεται πλέον και προσπαθεί να τους αναστατώσει όλους εναντίον του. Ο Μάκης ζητά από τον Ίκαρο να τον βοηθήσει στις μεγάλες υποθέσεις του νομικού του γραφείου.

Η σχέση της Άννας με τη Χρύσα εξελίσσεται φιλικά, αλλά όταν αντιλαμβάνεται ότι η Άννα επιχειρεί να παγιδεύσει τον Λημνιό, την προειδοποιεί ότι δεν θα την αφήσει να τον εμπλέξει. Ο Χρήστος δεν καταθέτει τελικά ότι είδε τον Βασίλη να αλλάζει μετά τον φόνο του καθηγητή, από φόβο για τα εκδικητικά του κίνητρα.

Οι σχέσεις του Νικόλα με την Πέρσα εξελίσσονται και ανακαλύπτουν πτυχές που δεν περίμεναν ποτέ ότι θα τους φέρουν τόσο κοντά. Ο Σταματάκης είχε ζητήσει από τον φίλο της κόρης του να βοηθήσει έμμεσα στον εκβιασμό που του έκανε ο Σταύρος. Τώρα φοβάται ότι μπορεί να αποκαλυφθεί αυτό το μυστικό.Τέλος, ο Ίκαρος πρέπει να αποφασίσει τι θα παραδεχτεί στην αστυνομία.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ

You might also like