Κάνε Ότι Κοιμάσαι 31/10/23: Ο Νικόλας αποδεικνύει την ενοχή του Λημνιού

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 31/10/23: Ο Νικόλας παρέχει στην Άννα αποδείξεις που υπονοούν ότι ο Λημνιός φέρει ευθύνη για τον θάνατο των δύο ανδρών. Παράλληλα, ο Σταματάκης προσπαθεί να εξομολογηθεί το λάθος του στην Πέρσα και να επαναφέρει τη σχέση τους σε καλή κατάσταση.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 31/10/23: Ο Νικόλας αποδεικνύει την ενοχή του Λημνιού

Αναγνωρίζει πως έχει υποστεί ψυχολογική πίεση και παραλογίζεται εύκολα τον τελευταίο καιρό. Στο Αλεξανδρινό Κολλέγιο, ξεκινά μια έρευνα για το βίντεο που διέρρευσε, στο οποίο εμφανίζονται η Μαργαρίτα και ο Σταύρος. Υπάρχουν φόβοι ότι η μαθήτρια ενδέχεται να έχει πέσει θύμα βιασμού. Η Πέρσα προσπαθεί να την πείσει να αποκαλύψει τα γεγονότα που προηγήθηκαν της αντίστοιχης καταγραφής, που προκάλεσε σοκ στο σύνολο του σχολείου μετά την διαρροή του σε όλα τα κινητά τηλέφωνα.

Ο Σταύρος απειλεί να αποκαλύψει τα αδικήματα του Λάμπη, καθώς η Μαργαρίτα χρησιμοποίησε ναρκωτικά που της παραχώρησε εκείνος. Ο Γιώργος αρνείται την ευθύνη για τη διαρροή του βίντεο στους συμμαθητές.
Η Δάφνη επιχειρεί να βρει ισορροπία ανάμεσα στην εμπιστοσύνη της προς τον Λημνιό και τις φήμες που περιβάλλουν τον πρώην της σύζυγο, που απειλούν την πολιτική της δραστηριότητα. Εν τέλει, αναρωτιέται ποιος από το περιβάλλον της την κατασκοπεύει.

Η Έφη αντιπαρατίθεται με τις φίλες της υποστηρίζοντας την πλευρά του Σταύρου και αμφισβητεί την εκδοχή του βιασμού της Μαργαρίτας. Ο Νικόλας προσπαθεί να στηρίξει τη Μαργαρίτα, αλλά αντιτίθεται στις προσπάθειες των μαθητών να αποκλείσουν τον Σταύρο και να τον αποβάλλουν με τις υπογραφές τους. Ο Σταματάκης ζητά ξανά τη βοήθεια της Χρύσας, ελπίζοντας να χειρίσει την υπόθεση με διακριτικότητα από την αστυνομία και το Τμήμα Ειδικών Εγκλημάτων και Ερευνών.

Η Λέτα αναγνωρίζει την ανάγκη για τη μητέρα της, ενώ η Έφη βρίσκει έναν φίλο και σύμμαχο στον Λημνιό.
Η Ζωή εκφράζει ανησυχίες στη Μπετίνα σχετικά με τον “άγνωστο” γιο της από το παρελθόν, ο οποίος απειλεί να διαταράξει την οικογενειακή τους ζωή.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More