Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 26/9/23: Ο Σταύρος εκβιάζει τον Σταματάκη

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 26/9/23: Ο Κάσδαγλης επιδιώκει να αλλάξει τις πεποιθήσεις του Νικόλα για τη Δέσποινα. Εξηγεί σε αυτόν την αλήθεια σχετικά με το πώς συναντήθηκαν ξανά μετά από πολλά χρόνια και για ποιον λόγο αποφάσισαν να εξελίξουν τη σχέση τους σε μία ερωτική. Ο Νικόλας, παρόλα αυτά, διατηρεί τις αμφιβολίες του, κυρίως λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς του συζύγου της Δέσποινας.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 26/9/23: Ο Σταύρος εκβιάζει τον Σταματάκη

Η Δάφνη ανακοινώνει στον Ίσσαρη ότι θα υπερασπιστεί τον φίλο της και διευθυντή του Κολλεγίου. Τον παροτρύνει να διερευνήσουν την παράνομη δραστηριότητα του θύματος και τις απειλές που δέχεται, όταν ο διευθυντής προσπαθεί να τον αποκλείσει. Ο Λάκης ξυπνάει κάπου άγνωστο μετά την έξοδό του με τον Τόλη, καθώς κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που φοβάται ότι η Μπετίνα μπορεί να ανακαλύψει.

Επιχειρεί να μάθει από τον ασφαλιστή του λεπτομέρειες για την προηγούμενη νύχτα, αλλά εκείνος του λέει ότι τον άφησε μόνο του σε ένα μπαρ. Η Πέρσα ανακοινώνει στον Σταματάκη ότι, μετά την ανανέωση της θητείας του, προτίθεται να παραιτηθεί. Του εξηγεί πόσο μετανιώνει για την σχέση τους και πώς αυτή επηρέασε αρνητικά τη φιλία τους. Πιστεύει ότι είναι αθώος, αλλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις φήμες για την υποτιθέμενη ερωτική τους σχέση.

Η Αμάντα προσπαθεί να καταπιεί τις ενοχές του πατέρα της. Οι σχέσεις τους αναπτύσσονται περισσότερο μετά τον φόνο του καθηγητή της και φίλου του πατέρα της, αλλά ο Ίκαρος νιώθει οργή απέναντι στον Σταματάκη, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την δύσκολη κατάσταση του φίλου του.Η Έφη πιέζει τον Σταύρο να βρουν τρόπο να εκθέσουν τον Σταματάκη. Ο θυμός της για τον λυκειάρχη δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί, και προσπαθεί να κινητοποιήσει τους πάντες εναντίον του.

Ο Μάκης ζητά από τον Ίκαρο να τον βοηθήσει ως βοηθός και παρατηρητή στις σημαντικές υποθέσεις του νομικού του γραφείου. Η σχέση της Άννας με τη Χρύσα γίνεται πιο φιλική, αλλά όταν εκείνη αντιλαμβάνεται ότι η Άννα προσπαθεί να παγιδεύσει τον Λημνιό, την προειδοποιεί ότι δεν θα την αφήσει να μπλέξει. Ο Χρήστος, εν τέλει, δεν καταθέτει ότι είδε τον Βασίλη να αλλάζει συμπεριφορά μετά τον φόνο του καθηγητή, φοβούμενος τις εκδικητικές του κινήσεις.

Οι σχέσεις του Νικόλα με την Πέρσα εξελίσσονται, ανακαλύπτοντας νέες ποιότητες που δεν είχαν ποτέ φανταστεί ότι θα τους έφερναν πιο κοντά.Ο Σταματάκης είχε ζητήσει από τον φίλο της κόρης του να βοηθήσει στον εκβιασμό που του έκανε ο Σταύρος. Τώρα, φοβάται τι θα συμβεί αν αποκαλυφθεί αυτό. Τέλος, ο Ίκαρος πρόκειται να αποκαλύψει τίποτα στην Αστυνομία.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ

You might also like