Κάνε Ότι Κοιμάσαι 25/9/23: Ο Βασίλης παγιδεύει τον Χρήστο

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 25/9/23: Μια μαθήτρια κατηγορεί τον διευθυντή του σχολείου ότι σκότωσε τον γυμναστή. Η Έφη δεν κρύβει την απέχθειά της για τον Σταματάκη, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον άσχημο χωρισμό των γονιών της και προσπαθεί να εξηγήσει στην Αστυνομία το ένστικτό της, παρά την πίεση της μητέρας της. Η Έφη κατηγορεί επίσης τον διευθυντή ότι κοιμάται μαζί της.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 25/9/23: Ο Βασίλης παγιδεύει τον Χρήστο

Ο Σταματάκης ανησυχεί με την τροπή της έρευνας και τη δημοσιότητα της υπόθεσης και ζητάει τη βοήθεια του Βασίλη, ο οποίος τον καθησυχάζει. Ο Σταματάκης ζητά επίσης από τους καθηγητές του να προσέχουν πώς μιλάνε για την υπόθεση που κλονίζει τη φήμη του σχολείου τους. Ο Χρήστος ζητά τη γνώμη του Νικόλα πριν από την κατάθεσή του.

Αναρωτιέται αν πρέπει να μιλήσει με κάθε λεπτομέρεια. Ο Νικόλας συνειδητοποιεί ότι ο Χρήστος είδε εκείνο το βράδυ κάποιες ύποπτες κινήσεις του Βασίλη, μετά τον φόνο του γυμναστή.Ο Βασίλης παγιδεύει, όμως, τον Χρήστο με την κατηγορία της διακίνησης ουσιών μέσα στο σχολείο, μια κατηγορία που γίνεται η αφορμή για να συγκρουστεί ο Νικόλας με τον διευθυντή του.

Η Μπετίνα πληροφορείται από τη θεία της ότι κάποιος προσπαθούσε να μάθει πρόσφατα πληροφορίες για εκείνη και αγχώνεται με το ποιος είναι αυτός που ψάχνει το παρελθόν της.Η Δάφνη αγνοεί τη σχέση του Ίκαρου με τον δολοφονημένο γυμναστή και ζητά τη βοήθειά του για να στηρίξουν τον Σταματάκη. Του εξηγεί ότι υπάρχει σχέδιο δυσφήμισης του διευθυντή, λόγω του σχεδίου του Δ.Σ. να βρουν αφορμή και να τον αντικαταστήσουν.

Όταν ο Ίκαρος ζητά εξηγήσεις από τη Δέσποινα, εκείνη επιβεβαιώνει τις πληροφορίες της Δάφνης και παραδέχεται ότι δεν ζητάει διαζύγιο από τον άνδρα της, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα ανανεωθεί η θητεία του χωρίς τις λάθος εντυπώσεις. Κανένας, όμως, δεν μπορεί να απαντήσει για το ποιον εκβίαζε πραγματικά ο γυμναστής.

Ο Ίσσαρης αντιδρά απειλητικά στις απειλές του Λημνιού. Ο ασφαλιστής του Λάκη μπλέκει στην υπόθεση. Η κόρη του Νικόλα ενδιαφέρεται ερωτικά για κάποιον και πρέπει να το κρύψει, για λόγους που δεν αποκαλύπτονται.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More