Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 19/9/23: Μοναδικός ύποπτος της δολοφονίας ο διευθυντής

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 19/9/23: Η ιστορία ξετυλίγεται με έντονη αγωνία στο κολλέγιο, όπου η Αστυνομία διερευνά μια σκοτεινή υπόθεση που φαίνεται πως κρύβει πολλά μυστικά. Στο επίκεντρο του μυστηρίου βρίσκεται ο διευθυντής του σχολείου, για τον οποίο η αστυνομία υποψιάζεται ότι ο γυμναστής του, παρά το γεγονός ότι δολοφονήθηκε, μπορεί να τον ήθελε νεκρό.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 19/9/23: Μοναδικός ύποπτος της δολοφονίας ο διευθυντής

Η πλοκή περιπλέκεται με τη συμμετοχή μιας μαθήτριας που υποτίθεται ότι είχε ερωτική σχέση με το θύμα. Αν και αρχικά παραδέχεται ότι διέδωσε αυτή τη φήμη, αποκαλύπτει ότι έκανε κάτι τέτοιο για άλλους λόγους. Αυτό οδηγεί τον πατέρα της, τον Ίκαρο, να ανησυχεί ακόμα περισσότερο για την κόρη του.

Ένας ακόμα παράγοντας που ενισχύει το μυστήριο είναι ο ρόλος του υπεύθυνου ασφαλείας του σχολείου, ο οποίος επιμένει ότι ο γυμναστής ήταν ένας επικίνδυνος εκβιαστής. Ο Ίσσαρης προσπαθεί να συνδέσει την παρουσία ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό του θύματος με τις σαδιστικές λεπτομέρειες της εκτέλεσής του.

Τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά και για τον Νικόλα, που συγκρούεται με τον Κάσδαγλη για τα μυστικά που είχε κρύψει τόσο καιρό. Η σχέση του με την Πέρσα, καθηγήτρια μαθηματικών, γίνεται ολοένα και πιο αμήχανη, καθώς αρχίζει να αμφισβητεί την παρουσία του στο σχολείο ως κακή επιλογή του Σταματάκη.

Το παρασκήνιο δια πλέκεται περαιτέρω με τη μυστηριώδη μαθήτρια Μαργαρίτα, η οποία γνωρίζει πώς να χακάρει οποιοδήποτε σύστημα ασφαλείας. Οι υποψίες πέφτουν πάνω της για την αποστολή του βίντεο το βράδυ του φόνου, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Εν τέλει, ο Λημνιός εμφανίζεται από το παρελθόν με μια αίτηση για προσωρινή εκεχειρία, με τον όρο να σταματήσουν να τον προσπαθούν να τον στριμώξουν η Άννα και οι άλλοι. Ο Λημνιός ψάχνει για έναν σύμμαχο στο εσωτερικό του σχολείου.

Καθώς η πλοκή εξελίσσεται, η Δέσποινα προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον Νικόλα για το μυστικό της με τον Κάσδαγλη, ενώ ένας μαθητής προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια στον διευθυντή σχετικά με τον Σταύρο και τον Γιώργο, με τις υποψίες να είναι πολλές.

Κυρίως, όλοι αναρωτιούνται για ποιο λόγο η μαθήτρια που διέδωσε την ψευδή φήμη για τον γυμναστή, έλεγε τόσο καιρό ψέματα και τι μπορεί να κρύβει ακόμα το σκοτεινό αυτό μυστικό. Η αγωνία αυξάνεται καθώς οι γρίφοι του παζλ αποκαλύπτονται με αργούς ρυθμούς, αφήνοντας τους χαρακτήρες και τους αναγνώστες σε σκέψη και αναζήτηση της αλήθειας.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ

You might also like