Κάνε Ότι Κοιμάσαι 12/12/23: Κρυφή κάμερα καταστρέφει το σχέδιο τους

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 12/12/23: Ο Κάσδαγλης αναρωτιέται πώς κατάφερε ο Νικόλας να εντοπίσει τις ερωτικές φωτογραφίες του Σταματάκη. Παρόλο που αυτή η πληροφορία είναι περίεργη, η προσοχή στρέφεται πλέον στο γεγονός ότι ο Ίκαρος έχει τώρα τη δυνατότητα να αποδείξει ότι το προγαμιαίο συμφωνητικό για τον γάμο λειτούργησε εις βάρος του Σταματάκη λόγω του όρου για πιθανή μοιχεία.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 12/12/23: Κρυφή κάμερα καταστρέφει το σχέδιο τους

Ο Μάκης, αντιμετωπίζοντας την πίεση του Αχιλλέα, προσπαθεί να προκαλέσει προβλήματα σε αυτόν. Ταυτόχρονα, ανακύπτει η ερώτηση για τον θανάσιμο κίνδυνο που απειλεί τον Πέτρο από τον Άρη και ποιο ρόλος διαδραματίζει η Υπηρεσία Πληροφοριών. Η Δάφνη, ανατριχιασμένη από τη σχέση της με τον Λημνιό, βρίσκεται αμήχανη σχετικά με το πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Παράλληλα, ο Λάμπης προσπαθεί να πλησιάσει τη Λέτα, προτείνοντας της να μείνει στο δικό τους σπίτι.

Ο Χρήστος αποκαλύπτει στον Σταύρο ότι το σχέδιό τους προδόθηκε μέσω μιας κρυφής κάμερας στο δωμάτιο της Μαργαρίτας. Ο Σταύρος, προκειμένου να διατηρήσει τη σιωπή του, απαιτεί από τον Σταματάκη να αποβάλει τη Μαργαρίτα. Στο μεταξύ, η Ζωή προσπαθεί να διαπραγματευτεί με τον Λάκη για να προστατέψει τον Τόλη, ενώ ο Ίκαρος ενοχλεί τη Χρύσα καταθέτοντας τις φωτογραφίες. Η Πέρσα πιέζει για πληροφορίες σχετικά με τυχόν κρυφή ερωτική ζωή του Σταματάκη που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον του.

Τέλος, ερχόμαστε αντιμέτωποι με την αντίδραση της Άννας καθώς μαθαίνει ότι ο Νικόλας αλλάζει την κατάθεσή του για να καλύψει τον Λημνιό, ενώ παράλληλα κάποιος παγιδεύει τη Μαργαρίτα με έρευνα στο δωμάτιό της.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More