Καφέ της Χαράς επεισόδια: Ερωτικές στιγμές για Βάλια και Παπά-Δημήτρη

Καφέ της Χαράς επεισόδια: Έπειτα από τα νέα της εγκυμοσύνης, ο Μάνος και η Αρετή αρραβωνιάζονται στο Καφέ της Χαράς, χωρίς φυσικά ο πρώτος να το επιθυμεί. Η Βάλια απογοητευμένη θα καταφύγει στην αγκαλιά του Παπά – Δημήτρη με τον οποίο θα ζήσει καυτές στιγμές.

Καφέ της Χαράς επεισόδια: Ερωτικές στιγμές για Βάλια και Παπά-Δημήτρη

Ο Μάνος ακόμα δεν έχει συνέλθει από το ισχυρό σοκ που τον έχει χτυπήσει. Το γεγονός πως σε εννέα μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό που θα φέρει στον κόσμο η Αρετή, του φαίνεται ακόμα αδιανόητο και προσπαθεί να ανασυγκροτήσει τον εαυτό του για να πράξει όπως του υπέδειξε ο πατέρας του.

Αναγκάζεται λοιπόν να αρραβωνιαστεί τη μητέρα του… αγέννητου παιδιού του. Και μόνο σαν σκέψη, η Αρετή θα ενθουσιαστεί και θα αρχίσει να ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα της αλλάξει τη ζωή και θα την καλωσορίσει στην οικογένεια Πώποτα.

Ο πατέρας της έχει φτάσει ήδη στο χωριό, ενώ ο πεθερός της τρίβει τα χέρια του που φαίνεται να έχουν αρχίσει να απαλλάσσονται οικογενειακώς από τη Βάλια. Το μόνο που δεν έχουν λύσει είναι το ποιος θα τους παντρέψει.

Η Βάλια γίνεται… κουμπάρα και ζει καυτές στιγμές με τον παπα- Δημήτρη στο Καφέ της Χαράς!

Ο Μάνος παρατηρεί από μακριά όσα «στήνονται» για τη μεγάλη βραδιά του αρραβώνα που θα λάβει χώρα στο νέο καφέ του χωριού. Αντίθετα, η αγχωμένη Αρετή αναρωτιέται ποιος θα ήταν ιδανικός κουμπάρος τους. Χωρίς να το σκεφτεί παραπάνω και ενώ μπροστά της εμφανίζεται η Βάλια, προτείνει σε εκείνη να τους παντρέψει. Καφέ της Χαράς επεισόδια

Η Βάλια κοιτάζει τον Μάνο που προσπαθεί να κρυφτεί, όμως, καθώς πιάνεται εξαπίνης, δεν μπορεί να της πει όχι. Οι δύο γυναίκες φαίνεται να χαίρονται με την εξέλιξη που παίρνει η σχέση τους, ενώ στη πραγματικότητα η Βάλια είναι καταρρακωμένη και θέλει να φωνάξει στην εγκυμονούσα Αρετή πως είναι ερωτευμένη με τον άντρα που θα παντρευτεί, όμως η Στέλλα τελικά θα τη βοηθήσει να διατηρήσει την αυτοσυγκράτησή της και να μην πει όσα έχει στο μυαλό της.

Δεν θα τη συγκρατήσει όμως το βράδυ του αρραβώνα, όταν τη δει να πίνει το ένα ποτό μετά το άλλο. «Παρών» στη μεγάλη βραδιά που θα αλλάξει το μέλλον όλων, είναι φυσικά και ο πάτερ Δημήτριος προκειμένου να ευλογήσει το ζευγάρι. Οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν, ούτε τα έντονα βλέμματα μεταξύ των ερωτευμένων, Μάνου και Βάλιας. Αποτέλεσμα της φαινομενικά χαρμόσυνης βραδιάς είναι η Βάλια να μεθύσει και να καταλήξει λίγο αργότερα στην αγκαλιά του Δημήτριου.

Ο Μπάμπης ερωτεύεται την Τασία!

Ο πατέρας της Αρετής, ο Μπάμπης, φτάνει στο Κολοκοτρωνίτσι για τα χαρμόσυνα νέα αλλά κανείς δεν φαίνεται να χαίρεται ιδιαίτερα με την παρουσία του. Και πρώτος απ’ όλους ο Περίανδρος Πώποτας, που αναγκάζεται να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του για λίγες ημέρες. Ο Μπάμπης όχι απλά θα «κατσικωθεί» στο σπίτι του, όχι απλά θα κάνει τράκες στους πάντες και θα ενοχλεί με την παρουσία του, αλλά και θα… ερωτευτεί την Τασία. Εννοείται πως εκείνη δεν θα τον θέλει!

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More