Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Imperio – Primera Dama: Οι δύο νέες σειρές του Ant1

Imperio – Primera Dama: Δύο νέες σειρές αναμένεται να μπουν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για να το εμπλουτίσουν και να καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Ο λόγος για τη βραζιλιάνικη δραματική σειρά Imperio και την κολομβιανή σαπουνόπερα Primera Dama (Πρώτη Κυρία).

Imperio

Η σειρά Imperio αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την παρακολουθούν 30 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά λεπτό. Μάλιστα, τον Νοέμβριο του 2015, βραβεύτηκε στα 43α Διεθνή Βραβεία Emmy, κερδίζοντας στην κατηγορία «Καλύτερη τηλενουβέλα». Σύμφωνα με το σενάριο, ο πρωταγωνιστής Χοσέ Αλφρέντο επελεγη από τη μοίρα αλλά παρασύρθηκε από την εξουσία. Αν και άνθρωπος ταπεινής καταγωγής, κατάφερε να κτίσει μια αυτοκρατορία. Όταν ήταν νέος, πέρασε μια μεγάλη απογοήτευση και από τότε άρχισε να επωφελείται από τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονταν. Imperio – Primera Dama:

Η πορεία της ζωής του θα καθοριστεί όταν βρεθεί τυχαία σε μια «μαύρη αγορά» πολύτιμων λίθων – κάτι που θα γίνει η αφορμή να ασχοληθεί με το εμπόριο διαμαντιών. Στην Ελβετία, συναντά τη Μαρία Μάρτα, η οποία κατάγεται από μια αριστοκρατική αλλά πτωχευμένη οικογένεια της Βραζιλίας. Οι δύο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους σε έναν γάμο πάθους αλλά και συμφερόντων. Είκοσι χρόνια αργότερα, ο Χοσέ Αλφρέντο, γνωστός πλέον ως λόρδος Αλφρέντο, καλείται να διαχειριστεί μια αλυσίδα κοσμηματοπωλείων αλλά και τις προσωπικές και οικογενειακές συγκρούσεις. Την ίδια στιγμή, το σκοτεινό παρελθόν του έχει γυρίσει για να τον στοιχειώσει. Imperio – Primera Dama:

ΧΟΣΕ ΑΛΦΡΕΝΤΟ

Αλεχάντρε Νέρο: Ο γιος μιας οικογένειας αστυνομικών γίνεται κυνηγός επικηρυγμένων όταν εκδιώκεται από το Σώμα. Ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του είναι διαφθαρμένος, ενώ ο τελευταίος παραποιεί τα γεγονότα ενοχοποιώντας τον.

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΤΑ

Λίλια Καμπράλ: Γόνος μιας αριστοκρατικής αλλά πτωχευμένης οικογένειας του Γόο Πάολο, η μοίρα φέρνει στον δρόμο της τον Χοσέ Αλφρέντο, ο οποίος θα γίνει η μεγάλη αγάπη της και θα της δώσει πίσω το κύρος και τα χρήματα που είχε χάσει.

ΚΟΡΑ

Ντρίκα Μοράες: Η Κόρα ζηλεύει την αδέλφι της, ενώ είναι αδίστακτη κα ικανή για όλα, προκειμένοι να ικανοποιήσει τις φιλοδο ξίες της. Όταν ανακαλύπτε ότι ο Χοσέ Αλφρέντο έχει γίνει εκατομμυριούχος, αποφασίζει να επωφεληθεί μι κάθε τρόπο.

ΜΑΡΙΑ ΚΛΑΡΑ

Αντρέα Χόρτα: Η μεσαία και αγαπημένη κόρη του Χοσέ Αλφρέντο είναι ανεξάρτητη και αποφασιστική. Ξεκίνησε να εργάζεται από νωρίς ως σχεδιάστρια κοσμημάτων. Τρέφει μεγάλη αγάπη και στοργή για τον πατέρα της, κάτι που προκαλεί τη ζήλια της μητέρας της.

ΧΟΣΕ ΠΕΔΡΟ

Κόιο Μπλατ: Είναι ο πρωτότοκος γιος του Χοσέ Αλφρέντο. Είναι πολύ φιλόδοξος και θέλει να αποδείξει στον πατέρα του ότι είναι άξιος να αναλάβει την εταιρεία. Με τη βοήθεια της μητέρας του, η οποία του έχει αδυναμία, θα προσπαθήσει να κερδίσει την εξουσία.

ΜΑΡΙΑ ΙΣΙΣ

Μαρίνα Ρούι Μπαρμηόσα: Η Μαρία Ίσις είναι μια πολύ όμορφη αλλά εξαιρετικά «εύθραυστη» νέα κοπέλα. Αισθάνεται ειλικρινή αγάπη για τον Χοσέ Αλφρέντο. Η οικογένεια της, όμως, τη χρησιμοποιεί προκειμένου να αποσπά χρήματα από τον επιχειρηματία.

Primera Dama

Ακόμη μία επιτυχημένη και ιδιαίτερα δημοφιλής σειρά είναι η Primera dama (Πρώτη Κυρία), μια κολομβιανή σαπουνόπερα η οποία είναι ριμέικ της ομώνυμης Χιλιανής. Η σειρά έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό τόσο στη Λατινική Αμερική όσο και στις βαλκανικές χώρες στις οποίες προβλήθηκε. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, βρίσκεται στην παραγωγή, με το σενάριό της προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του αμερικανικού κοινού. Η Πρώτη Κυρία αφηγείται την ιστορία της όμορφης Παλόμα, μιας νεαρής επαρχιώτισσας με υπέρμετρες φιλοδοξίες και απώτερο στόχο να γίνει η Πρώτη Κυρία της Κολομβίας. Στην προσπάθειά της, όμως, αυτή, συναντά τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο ενός γοητευτικού σκηνοθέτη του θεάτρου, του Μαριάνο. θα την εμποδίσει ο έρωτός της για τον Μαριάνο να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα; θα καταφέρει η Παλόμα να επιτύχει τελικά τον στόχο της; Τι θα θυσίαζε για το όνειρό της; Πώς θα κρύψει το παρελθόν της που έχει έρθει πίσω για να τη στοιχειώσεί; Imperio – Primera Dama:

ΜΑΡΙΑΝΟ ΖΑΜΟΡΑ

Χαβιε Χατιν: Είναι ένας όμορφος και ταλαντούχος νεαρός σκηνοθέτης θεάτρου. Ιδεαλιστής και ονειροπόλος, θέλει μέσα από την 9 τέχνη του να αλλάξει την πατρίδα του. Η γνωριμία του με την Παλόμα όχι μόνο τον παθιάζει, αλλά και τον μεταμορφώνει.

ΠΑΛΟΜΑ ΖΑΜΟΥΝΤΙΟ

Καρινα Κρούζ: Η όμορφη Παλόμα ασφυκτιά μέσα στα στενά ηλαίσια της μικρής επαρχιακής πόλης όπου μεγάλωσε. Θέλει να κυνηγήσει το όνειρό της, δηλαδή να γίνει γρήγορα διάσημη και πλούσια. Έτσι, πηγαίνει στην πρωτεύουσα, όπου δεν αργεί να βρει το «μέσο» για να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες της χρησιμοποιώντας τα πάντα και τους πάντες…

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ

Κριστιάν Μέγιερ: Είναι ένας έξυπνος και χαρισματικός πολιτικός που φιλοδοξεί να γίνει ο επόμενος Πρόεδρος της χώρας του. Είναι παντρεμένος και έχει δύο ανήλικα παιδιά. 0 γάμος του κλονίζεται όταν γνωρίζει την Παλόμα, η οποία μπαίνει στη ζωή του και φέρνει τα πάνω κάτω.

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More