Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ήλιος spoiler: Ποιος είναι ο μικρός Χάρης και γιατί τον βοηθάει η Λήδα;

Ήλιος spoiler: Εξελίξεις που θα καθηλώσουν τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς Ήλιος αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Ήλιος spoiler: Ποιος είναι ο μικρός Χάρης και γιατί τον βοηθάει η Λήδα;

Μία νέα είσοδος αναμένεται να γίνει στην σειρά τα επόμενα επεισόδια ενός νεαρού παιδιού που η ιστορία του δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο! Ο λόγος για τον μικρό Χάρη που εισβάλλει σε λίγα επεισόδια στην σειρά Ήλιος. Πως θα εμπλακεί η Λήδα με την ιστορία του;

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού 7 μέρες TV, ένα μοιραίο τροχαίο θα ταράξει τους κατοίκους της Καβάλας στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Μια οικογένεια μαζί με το παιδί τους θα βιώσουν μια σοκαριστική στιγμή καθώς ένα τροχαίο θα τους αλλάξει για πάντα την ζωή. Δυστυχώς οι γονείς του μικρού Χάρη δεν θα τα καταφέρουν, με τον μικρό να μένει χωρίς γονείς.

Ο ίδιος αντιμετωπίζει στην πορεία ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, με την Λήδα η οποία εργάζεται στο νοσοκομείο να στέκεται στο πλευρό του δίνοντάς του κουράγιο. Η κατάσταση του μικρού Χάρη χειροτερεύει μέρα με την μέρα χωρίς φυσικά οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό του να του λένε την πραγματική αλήθεια. Ο ίδιος φυσικά παρόλο το νεαρό της ηλικίας του καταλαβαίνει πως κάτι του κρύβουν.

Ο μικρός Χάρης και η Λήδα στην σειρά Ήλιος όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια θα αποκτήσουν μια ιδιαίτερη σχέση καθώς η Λήδα θα του σταθεί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, σαν μητέρα.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like