Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ήλιος spoiler: Ο νέος ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω

Ήλιος spoiler: Ο Ήλιος συνεχίζεται δυναμικά για δεύτερη χρονιά με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, ενώ νέες προσθήκες ταράζουν τις ζωές των πρωταγωνιστών. Ένας νέος ηθοποιός μπαίνει στην αγαπημένη σειρά κι έρχεται να φέρει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω στην υπόθεση!

Ήλιος spoiler: Ο νέος ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω

Το σήριαλ μας έχει συνηθίσει σε νέους χαρακτήρες που μπαίνουν κατά διαστήματα στη σειρά και έχουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής. Εκτός από τους Γιώργο Παράσχο και Σταύρο Ζαλμά, ένας ακόμη νέος ηθοποιός έρχεται να προστεθεί στη σειρά Ήλιος. Σύμφωνα με το MYtv, ο Αγησίλαος Μικελάτος έρχεται να προστεθεί στο καστ της σειράς, όπου θα υποδυθεί τον Γρηγόρη, έναν σκοτεινό και μυστηριώδη χαρακτήρα που σχετίζεται με πολλές δολοφονίες.

Ο Γρηγόρης θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια του Ήλιου, ενώ οι πράξεις του θα δημιουργήσουν ένα ντόμινο εξελίξεων. Πολλοί χαρακτήρες θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν, άλλοι με μεγαλύτερη επιτυχία κι άλλοι με λιγότερη.

Ο ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα και ο Ήλιος απ’ ότι φαίνεται θα αργήσει να ανατείλει, καθώς ο νέος χαρακτήρας υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές αγωνίας και μυστηρίου.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like