Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ήλιος spoiler: Ο κλοιός για τον Στέφανο στενεύει – Στα ίχνη του η Αθηνά

Ήλιος spoiler: Καταιγιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος καθώς ο Στέφανος είναι ζωντανός. Ο σκληρός και αδίστακτος ήρωας εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένος με την Αθηνά να πιστεύει πως είναι ζωντανός και πως θα κάνει τα πάντα με σκοπό να τον κλείσει στην φυλακή.

Ήλιος spoiler: Ο κλοιός για τον Στέφανο στενεύει – Στα ίχνη του η Αθηνά

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TiVi ΣΙΡΙΑΛ, προκειμένου να απαλλαγεί οριστικά από τον Στέφανο παίρνει μια απόφαση που κανείς δεν ξέρει τι συνέπειες θα έχει. Ο Δημήτρης από την άλλη δέχεται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τον Στέφανο, ο οποίος του λέει να σταματήσουν να τον κυνηγάνε απειλώντας τον αν θέλει το καλό της οικογένειας του να πει στην Αθηνά να φύγει μαζί του για πάντα από την Καβάλα.

Η Αθηνά μαθαίνοντάς το αυτό παίρνει το ρίσκο και μαζί με τον Δημήτρη οργανώνουν ένα σχέδιο με σκοπό να καταφέρουν να το συλλάβουν. Η ηρωίδα θα γίνει δόλωμα του, παραπλανώντας τον. Ο κλοιός για τον Στέφανο στην σειρά Ήλιος στενεύει με τον ήρωα να καταφεύγει σε ένα επικίνδυνο σχέδιο για να καταφέρει να φύγει παίρνοντας μαζί του την Αθηνά. Το μόνο σίγουρο είναι πως η συνέχεια για την καθημερινή δραματική σειρά θα είναι απρόβλεπτη.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like