Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ήλιος spoiler: Ο Δημήτρης στο νοσοκομείο δίνει μάχη για την ζωή του

Ήλιος spoiler: Η υπόθεση της μικρής μετανάστριας στην σειρά Ήλιος, όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει αρκετά και στα επόμενα επεισόδια, με την Αλίκη και τον Δημήτρη να δίνουν την δική τους μάχη με σκοπό να μάθουν τι κρύβεται πίσω από την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ήλιος spoiler: Ο Δημήτρης στο νοσοκομείο δίνει μάχη για την ζωή του

Όμως, μια λάθος στιγμή θα ανατραπούν τα πάντα και ο Δημήτρης στην σειρά Ήλιος θα δεχθεί μια επίθεση και θα μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο δίνοντας μάχη για την ζωή του. Θα καταφέρει να βγει ζωντανός;

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MYtv, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η μικρή Αζίζα θα πέσει θύμα μιας πολύ καλοστημένης απαγωγής. Αυτό θα προκαλέσει μεγάλο πανικό στην Αλίκη και τον Δημήτρη, οι οποίοι έχουν δεθεί αρκετά συναισθηματικά με το μικρό κορίτσι ξεκινώντας μαζί με την αστυνομία τις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Η υπόθεση αυτή θα προκαλέσει μεγάλους μπελάδες στην δουλειά του Δημήτρη στην Αστυνομία με τους ανωτέρους του να το θέτουν σε διαθεσιμότητα. Ο ίδιος όμως δεν σταματά να ασχολείται με την υπόθεση έστω και παρασκηνιακά. Μετά από πολλές έρευνες που κάνει, καταφέρνει και εντοπίζει την μικρή Αζίζα, η οποία βρίσκεται σε ένα απομονωμένο μέρος μόνη και αβοήθητη. Εκεί ο ήρωας θα δεχθεί μια πολύ σοβαρή και αιματηρή επίθεση.

Ο Δημήτρης στην σειρά Ήλιος μετά από αυτή την επίθεση θα μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου καλείται να δώσει μια πολύ μεγάλη μάχη με σκοπό να κρατηθεί στην ζωή. Όλοι μαθαίνουν για το τι ακριβώς του συνέβη και σαστίζουν. Η Αλίκη θα βιώσει στιγμές αγωνίας ζώντας ένα δράμα καθώς ο αγαπημένος της θα δίνει την δική του μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. Θα τα καταφέρει;

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like