Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ήλιος Spoiler: H Δάφνη ανακαλύπτει το σκοτεινό παρελθόν του καινούργιου διοικητή

Ήλιος Spoiler: Καθηλωτικές αναμένονται οι εξελίξεις για την δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς η μια ανατροπή θα διαδέχεται την άλλη στα επόμενα επεισόδια. Μια απρόσμενη εξέλιξη όμως θα ταράξει τους τηλεθεατές αλλά και τους ήρωες της σειράς Ήλιος καθώς ο νέος διοικητής Πάνος Σταματίου είναι βιαστής!

Ήλιος Spoiler: H Δάφνη ανακαλύπτει το σκοτεινό παρελθόν του καινούργιου διοικητή

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TiVi, η Δάφνη στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα μπει σε ένα φόρουμ με γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση και αποκαλύπτει πως η κατάθεση και η περιγραφή μιας γυναίκας που περιγράφει τον βιαστή της παραπέμπει σε ένα γνωστό αλλά και σε ένα νέο πρόσωπο της Καβάλας. Ο λόγος φυσικά για τον νέο διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης, Πάνο Σταματίου.

Η ίδια αμέσως ενημερώνει τον Χρήστο, ο οποίος μέσα από τις περιγραφές της, καταλαβαίνει πως πρόκειται για τον Σταματίου. Ο ίδιος θα κάνει τα πάντα με την βοήθεια φυσικά της Δάφνης για να τον κλείσουν στην φυλακή. Φυσικά θα ενημερώσουν τον Δημήτρη και την Ελπίδα με σκοπό να προχωρήσουν το σχέδιο τους. Θα καταφέρουν τελικά να ξεσκεπάσουν τον νέο διοικητή Πάνο Σταματίου στην σειρά Ήλιος;

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like