Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ήλιος Spoiler: Αυτό είναι το τέλος του διοικητή Πάνου Σταματίου

Ήλιος Spoiler: Αυτό και αν είναι είδηση. Οι εξελίξεις για την καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος θα είναι συγκλονιστικές στα επόμενα επεισόδια καθώς το τέλος του Πάνου Σταματίου στην σειρά πλησιάζει. Ο σκληρός και αδίστακτος ήρωας και βιαστής γυναικών θα δώσει μόνος του τέλος στην ζωή του καθώς διαπιστώνει ότι τα περιθώρια για εκείνον έχουν στενέψει.

Ήλιος Spoiler: Αυτό είναι το τέλος του διοικητή Πάνου Σταματίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΤiVi Σίριαλ, ο διοικητής θα συνεργαστεί με τον Στέφανο στα επόμενα επεισόδια της σειράς απαγάγοντας την Σοφία και θα την αφήσει ελεύθερη μόνο αν η Αθηνά ακολουθήσει τον Στέφανο. Έτσι, ο διοικητής βάζει μπροστά το σατανικό σχέδιο του και απαγάγει την Σοφία με την ίδια να τον παρακαλεί να μην της κάνει κακό.

Ο Χρήστος και ο Δημήτρης κάνουν τα πάντα για να την σώσουν με την Αθηνά να γίνεται δόλωμα του Στέφανου με σκοπό να συλληφθεί. Οι κατηγορίες που έχουν συγκεντρωθεί για τον Πάνο Σταματίου είναι πολλές και ακόμα μία νέα μαρτυρία βγαίνει στην φόρα και τα ανατρέπει όλα. Ο Χρήστος με τον Δημήτρη καταφέρνουν και εντοπίζουν τον διοικητή και την Σοφία που είναι όμηρος του και του λένε να παραδοθεί καθώς όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του.

Ο ίδιος δεν το κάνει και αποφασίζει να βάλει τέλος στην ζωή του μπροστά στον Χρήστο, τον Δημήτρη και στην Σοφία, οι οποίοι σοκάρονται. Έτσι το τέλος του διοικητή Πάνου Σταματίου στην σειρά Ήλιος πλησιάζει και αναμένεται δυνατό.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like