Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ήλιος spoiler: Αλίκη και Λήδα ενώνουν τις δυνάμεις τους για την υπόθεση του εργοστασίου

Ήλιος spoiler: Μια γυναικεία και μη αναμενόμενη συμμαχία θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς η Λήδα και η Αλίκη ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον του εργοστασίου, φέρνοντας τρόμο στην Καβάλα και ιδιαίτερα στην Ιωάννα.

Ήλιος spoiler: Αλίκη και Λήδα ενώνουν τις δυνάμεις τους για την υπόθεση του εργοστασίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού 7 μέρες TV, η Λήδα βλέποντας στα αρχεία του νοσοκομείου ότι τα περιστατικά δηλητηρίασης από τα νερά του εργοστασίου είναι πολλά, παίρνει την απόφαση να βοηθήσει την Αλίκη στον αγώνα που κάνει με σκοπό να ξεσκεπάσει τους ενόχους που βρίσκονται από πίσω.

Η Αλίκη βρίσκει στο πρόσωπο της Λήδας έναν απρόσμενο σύμμαχο με τον οποίο θα πορευθεί μέχρι το τέλος της συγκεκριμένης υπόθεσης. Και οι δυο γυναίκες έχουν βάλει στόχο να κλείσουν στην φυλακή τους ενόχους αλλά μέχρι τότε ο κίνδυνος θα τους χτυπάει συνεχώς την πόρτα, καθώς αν η Ιωάννα διαπιστώσει πως η Αλίκη αποκτά συμμάχους μπορεί ανά πάσα στιγμή να φτάσει στα άκρα. Έτσι, μια ιερή συμμαχία ανάμεσα στις δυο γυναίκες στην σειρά Ήλιος ξεκινά με τις εξελίξεις να προχωρούν με ραγδαίο ρυθμό.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like