Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ήλιος: Η ζωή της Αλίκης κινδυνεύει και τη σώζει ο Δημήτρης

Ήλιος: Η ζωή των ηρώων της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 – Ήλιος, βρίσκεται σε κομβικό σημείο και οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων είναι καταιγιστικές. Και ενώ η Αλίκη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση δέχεται μία άγρια επίθεση και η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Δίπλα της όμως έχει τον Δημήτρη, ο οποίος της σώζει τη ζωή.

Ήλιος: Η ζωή της Αλίκης κινδυνεύει και τη σώζει ο Δημήτρης

Η Αλίκη το τελευταίο διάστημα βιώνει μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της. Η ίδια, μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο, είναι διαλυμένη ψυχολογικά και συναισθηματικά. Από τη μία ψάχνει να βρει τις ισορροπίες στην προσωπική της ζωή και να μάθει να ζει ύστερα από τόσα χρόνια χωρίς εκείνον και από την άλλη την απασχολεί έντονα η ψυχολογία των παιδιών της. Ειδικά της Εύας, η οποία είναι πολύ παρορμητική και αντιδραστική.

Ήλιος: Η ζωή της Αλίκης κινδυνεύει και τη σώζει ο Δημήτρης

Μέσα σε όλες αυτές τις δυσκολίες, η γυναίκα προσπαθεί να διαχειριστεί και τη σχέση της με τον παλιό συμφοιτητή της και κτηνίατρο στη φάρμα της, Αχιλλέα. Εκείνος διεκδικεί έντονα μια θέση στην καρδιά της και στη ζωή της, αλλά εκείνη δεν ξέρει αν είναι έτοιμη να παραδοθεί σε αυτόν τον έρωτα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, στα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε αμέσως μετά τις γιορτές, η ζωή της Αλίκης κινδυνεύει! Ήλιος

Συγκεκριμένα, η γυναίκα κάποια στιγμή περπατά μόνη της στον δρόμο και δέχεται μια άγρια επίθεση από έναν άγνωστο άντρα. Η ίδια τότε σοκαρισμένη αρχίζει να ουρλιάζει και π ζωή της κινδυνεύει. Η Αλίκη κάνει τα πάντα ώστε να ξεφύγει από τα χέρια του αδίστακτου άντρα προτού κάνει πράξη τα άρρωστα σχέδιά του. Για καλή της τύχη, εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται εντελώς τυχαία στο συγκεκριμένο σημείο ο Δημήτρης.

Ήλιος: Η ζωή της Αλίκης κινδυνεύει και τη σώζει ο Δημήτρης

Ο τελευταίος, βλέποντας τι συμβαίνει, τρέχει αμέσως προς το μέρος της, αν και δεν έχει αντιληφθεί εξαρχής πως η γυναίκα που κινδυνεύει είναι η Αλίκη. Η παρέμβαση του Δημήτρη είναι καταλυτική μιας και καταφέρνει και σώζει τη ζωή της! Ωστόσο, η γυναίκα είναι σοκαρισμένη από αυτό που βίωσε για λίγα και μόνο λεπτά, τα οποία της φάνηκαν αιώνας.

Η Αλίκη δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει και ο Δημήτρης την παίρνει αγκαλιά και την παρηγορεί. Όταν εκείνη συνέρχεται από το αρχικό σοκ, τον ευχαριστεί πολύ για την άμεση παρέμβασή του, ενώ το δυσάρεστο αυτό συμβάν, όπως θα παρακολουθήσουμε, τους φέρνει κοντά…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like