Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ήλιος εξελίξεις: Ο δολοφόνος της Αγγελικής βρέθηκε! – Η Λήδα αποκαλύπτει την …

Ήλιος εξελίξεις: Στα χέρια του Δημήτρη και της Λήδας – που συνεχίζουν την έρευνα τους για να βρουν το δολοφόνο της Αγγελικής – πέφτει ένα βίντεο που έχει να κάνει με την όλη υπόθεση.

Ήλιος εξελίξεις: Ο δολοφόνος της Αγγελικής βρέθηκε! – Η Λήδα αποκαλύπτει την …

Ενώ το βλέπουν το μάτι και των δύο πέφτει πάνω σε έναν τύπο μυστηριώδη τύπο στον οποίο διακρίνουν μια λεπτομέρεια ιδιαίτερα σημαντική που τους οδηγεί στον εντοπισμό του δολοφόνου.

Η δολοφόνος της Αγγελικής είναι τελικά η Άννα, η αδερφική φίλη της μητέρας της!

Η Λήδα πραγματικά πέφτει από τα σύννεφα όταν συνειδητοποιεί πως ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή της αδελφής της είναι η καλύτερη φίλη της μητέρας της, η Άννα!

Ήλιος εξελίξεις: Ο δολοφόνος της Αγγελικής βρέθηκε! - Η Λήδα αποκαλύπτει την ...

Το σοκ για τη Λήδα είναι πολύ μεγάλο. Εμφανώς αγανακτισμένη σπεύδει να συναντήσει την Άννα. Η τελευταία μόλις βλέπει τη Λήδα καταλαβαίνει ότι πλέον γνωρίζει γι’ αυτήν και περνά στην αντεπίθεση. Ακολουθεί ένας σκληρός καβγάς μεταξύ των δύο γυναικών με τη Λήδα να γλιτώνει στο παρά πέντε από τις άγριες διαθέσεις της Άννας χάρις την έγκαιρη επέμβαση του Φίλιππου.

Εν τω μεταξύ ο Δημήτρης βρίσκει την Άννα και την ανακρίνει στο γραφείο του. Αυτή αρχικά αρνείται τις κατηγορίες αλλά στη συνέχεια ο Δημήτρης επικαλούμενος μαρτυρίες και στοιχεία που έχει στα χέρια του την πείθει και τα ομολογεί όλα. Ήλιος εξελίξεις

Ήλιος εξελίξεις: Ο δολοφόνος της Αγγελικής βρέθηκε! - Η Λήδα αποκαλύπτει την ...

Η Άννα θα παραδεχτεί ότι εξώθησε την Αγγελική στην πορνεία για να βγάζει χρήματα και να αποκτά ότι ήθελε. Κάποια στιγμή όμως όπως θα πει η Αγγελική βαρέθηκε και ήθελε να σταματήσει να εκδίδεται. Τότε η Άννα αντέδρασε αλλά η Αγγελική την απείλησε ότι θα τα πει όλα στους γονείς της. Κατόπιν τούτου η Άννα δεν θέλησε να το ρισκάρει και προσπάθησε να εκφοβίσει την Αγγελική ρίχνοντας λίγο δηλητήριο στο καφέ της. Δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να τη βγάλει από τη μέση αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα υπολόγιζε.

Ήλιος εξελίξεις: Ο δολοφόνος της Αγγελικής βρέθηκε! - Η Λήδα αποκαλύπτει την ...

Η συγκεκριμένη δόση του δηλητηρίου ήταν αρκετή για σκοτώσει την Αγγελική. Εν συνεχεία η Άννα στην προσπάθεια της να εξαφανίσει κάθε ίχνος υποψίας που θα πρόδιδε τη σχέση της με το θάνατο της Αγγελικής έριξε το πτώμα της τελευταίας στη θάλασσα καθώς ήθελε να φανεί σαν αυτοκτονία.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like