Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ήλιος Επόμενα Επεισόδια: Ο Λαϊνάς ξεσκεπάζει τον σκοτεινό ρόλο του Μηνά

Ήλιος Επόμενα Επεισόδια: Η απόφαση του Δημήτρη να ζητήσει τη βοήθεια του Μηνά για την εξιχνίαση της υπόθεσης τράφικινγκ τον φέρνει αντιμέτωπο με μία σοβαρή εξέλιξη! Συγκεκριμένα, ο Λαϊνάς ξεσκεπάζει τον σκοτεινό ρόλο του Μηνά και βγαίνει εκτός εαυτού!

Ήλιος Επόμενα Επεισόδια: Ο Λαϊνάς ξεσκεπάζει τον σκοτεινό ρόλο του Μηνά

Ο Δημήτρης είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του έχοντας πάντα προτεραιότητα την προστασία των πολιτών. Για αυτόν τον λόγο δίνει μεγάλη μάχη για να εξαρθρώσει το κύκλωμα τράφικινγκ που μαστίζει την Καβάλα και να σώσει τη ζωή της Ορόρα και της δίδυμης αδελφής της, Σαλκέμ. Όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, για να το καταφέρει αυτό ζήτησε τη βοήθεια του φίλου του και αστυνόμου Μηνά μιας και έχει διακριθεί για τη μάχη που δίνει να διαλύει κυκλώματα σωματεμπορίας και μαστροπείας.

Ήλιος Επόμενα Επεισόδια: Ο Λαϊνάς ξεσκεπάζει τον σκοτεινό ρόλο του Μηνά

Εκείνος, λοιπόν, καταφθάνει στην πόλη και ξεκινά να συνεργάζεται με τον Λαϊνά. Οι μέρες περνούν, όμως, και τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα σε αυτή την υπόθεση. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος και η Διώνη έχουν υπό την προστασία τους την Ορόρα και αρνούνται να τη μεταφέρουν στον ξενώνα που τους προτείνει ο Μηνάς. Παρόλο που εκείνος αντιδρά, στην πορεία δέχεται και ξεκινά να ψάχνει ώστε να εντοπίσει την αδελφή της κοπέλας. Από την άλλη, ο Λαϊνάς μαθαίνοντας για τις προτάσεις που έχει ο Μηνάς αποφασίζει να ενεργήσει κρυφά από εκείνον.

Ήλιος Επόμενα Επεισόδια: Ο Λαϊνάς ξεσκεπάζει τον σκοτεινό ρόλο του Μηνά

Ο αστυνόμος σκέφτεται ένα παράτολμο σχέδιο, το οποίο αποκαλύπτει στον Φίλιππο, στη Διώνη, στην Ορόρα και στον Μιχάλη. Συγκεκριμένα, τους προτείνει να οργανώσουν την ψεύτικη απαγωγή της κοπέλας ώστε να μπορέσουν να τη μεταφέρουν σε ένα ασφαλές σημείο. Ολοι δέχονται να τον βοηθήσουν κι έτσι ο Λαϊνάς ζητάει από τον Μιχάλη να αναλάβει την «απαγωγή» της. Κι ενώ την επόμενη μέρα τα πάντα είναι έτοιμα, ο Μηνάς πλησιάζει τον Μιχάλη και τον απειλεί να απαγάγει την Ορόρα για χάρη του. Συγκεκριμένα, ο αστυνόμος εμπλέκεται στη διακίνηση λευκής σαρκός, όμως κανείς δεν το γνωρίζει αυτό. 0 ίδιος, λοιπόν, δεν θέλει να προστατεύσει την Ορόρα και τη Σαλκέμ, αλλά να τις πάρει και να τις μεταφέρει στο κρησφύγετό του. Ήλιος Επόμενα Επεισόδια

Ήλιος Επόμενα Επεισόδια: Ο Λαϊνάς ξεσκεπάζει τον σκοτεινό ρόλο του Μηνά

Ο Μιχάλης φοβάται και μην έχοντας άλλη επιλογή δέχεται να τον βοηθήσει. Ο Μηνάς τού ζητάει να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν, αλλιώς θα τον σκοτώσει, Έπειτα, του λέει πως θα τον ενημερώσει πότε θα αρπάξει το κορίτσι. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης συνειδητοποιεί πως το σχέδιό του δεν ολοκληρώθηκε και ψάχνει να εντοπίσει τον Μιχάλη, αλλά μάταια. Ο ίδιος σαστίζει και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Παράλληλα, ο Μηνάς συνεχίζει να τους ξεγελά όλους και να προσποιείται πως ενδιαφέρεται για το καλό των κοριτσιών. Κάποια στιγμή, καταφέρνει και βρίσκει τη Σαλκέμ και την αρπάζει, ενώ στη συνέχεια δίνει εντολή στον Μιχάλη να απαγάγει την Ορόρα και να τη μεταφέρει στο σημείο που θα του υποδείξει. Εκείνος φανερά φοβισμένος δεν ξέρει τι να κάνει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δημήτρης μαθαίνει πως η Σαλκέμ έχει εξαφανιστεί.

Ο Λαϊνάς προσπαθεί με ηρεμία να ενώσει όλα τα κομμάτια του παζλ. Τότε συνειδητοποιεί με μεγάλη έκπληξη πως ο Μηνάς εμπλέκεται στην υπόθεση τράφικινγκ. Ο άντρας ανακαλύπτει τον σκοτεινό ρόλο του αστυνόμου και πραγματικά σοκάρεται. Φανερά εξαγριωμένος, αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει με όποιο κόστος και να τον κάνει να πληρώσει για όλες τις εγκληματικές πράξεις του. Η αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση των δύο αστυνόμων ξεκινά…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like