Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Άγριο ξύλο της Αλίκης με τον Μάρκο

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η Αλίκη και ο Φίλιππος ανησυχούν πολύ για τη συμπεριφορά που έχει η Εύα το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, οι δυο τους αγνοούν Η πως η κόρη τους διατηρεί κρυφό δεσμό με τον Μάρκο, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που προσπάθησε πριν από μέρες να βιάσει την Αλίκη.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Άγριο ξύλο της Αλίκης με τον Μάρκο

Μια μέρα ο Φίλιππος αποφασίζει να ακολουθήσει την Εύα για να διαπιστώσει με ποιον συναντιέται. Τότε ο Πέτρος, ανησυχώντας για την αδελφή του, αποκαλύπτει στον μπαμπά του πως βγαίνει με έναν μεγαλύτερο άντρα. Όπως είναι φυσικό, ο άντρας ανησυχεί ιδιαίτερα και ενημερώνει αμέσως την Αλίκη.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Άγριο ξύλο της Αλίκης με τον Μάρκο

Οι δύο γονείς αποφασίζουν να πάρουν δραστικά μέτρα και το γεγονός αυτό εξαγριώνει τον Μάρκο. Ο τελευταίος βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία και επιτίθεται ξανά στην Αλίκη. Εκείνη τότε τρομοκρατείται και φοβισμένη προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του.

Ο Μάρκος, όμως, είναι αποφασισμένος να κάνει πράξη τα άρρωστα σχέδιά του. Η γυναίκα δίνει μάχη για να σωθεί και στην προσπάθειά της αυτή τον γρατζουνάει στο πρόσωπο. Πράγματι, η Αλίκη καταφέρνει και ξεφεύγει από τα, χέρια του Μάρκου και ενημερώνει αμέσως τον Δημήτρη. Ο τελευταίος τής συμπαραστέκεται και προσπαθεί να την ηρεμήσει. Ήλιος επόμενα επεισόδια

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Άγριο ξύλο της Αλίκης με τον Μάρκο

Τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Μάρκο, καθώς συνειδητοποιεί πως η Αλίκη τού έχει αφήσει σημάδι στο πρόσωπο. Ο ίδιος προσπαθεί να το καλύψει, αλλά η Αλεξάνδρα το βλέπει και ζητάει να μάθει τι του συνέβη. Εκείνη τη στιγμή, η Εύα τον ενημερώνει πως είναι αδύνατον να συναντηθούν αυτές τις μέρες γιατί ο μπαμπάς της την κρατάει κλειδωμένη στο σπίτι. Ο Μάρκος, όμως, νευριάζει περισσότερο και προσπαθεί να την πείσει να το σκάσει από το σπίτι της μαζί του!

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like