Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ήλιος – Επεισόδιο 72, 73, 74, 75, 76 – Β Κύκλος

Ήλιος – Επεισόδιο 72, 73, 74, 75, 76 – Β Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Ήλιος του ANT1, όπου στο επόμενο επεισόδιο … θα δούμε στις οθόνες μας τα παρακάτω …

Ήλιος – Επεισόδιο 72, 73, 74, 75, 76 – Β Κύκλος

Ήλιος – Επεισόδιο 72 – Β Κύκλος

Η Αθηνά δέχεται νέα επίθεση ενώ αγνοεί ότι κινδυνεύει από δύο διαφορετικά μέτωπα. Η Νέλλυ και ο Μιχάλης κινδυνεύουν από μία πυρκαγιά που ξέσπασε στη φάρμα. Η Αλίκη πιστεύει πως πίσω από την πυρκαγιά κρύβονται οι υπεύθυνοι του εργοστάσιο χρωμάτων και Θέλοντας να τους ξεσκεπάσει, μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η Αθηνά προκειμένου να απαλλαγεί από το Στέφανο, παίρνει μια απόφαση που κάνεις δεν ξέρει τί συνέπειες θα έχει… Ο Δημήτρης δέχεται ένα τηλέφωνο από τον Στέφανο που του ζητά κάτι αδιανόητο και ένω τα περιθώρια χρόνου στενεύουν για το Χάρη η γιαγιά του πιέζεται από τον Πέρη να δεχτεί τα χρήματα.

Ήλιος – Επεισόδιο 73 – Β Κύκλος

Ο Διονύσης και η Λένα βρίσκονται σε κίνδυνο ενώ η Σοφία συλλαμβάνεται. Ο Χάρης περιμένει τον Πέρη για να υπογράψει την επιταγή. Ο Πέρης, όμως, δεν εμφανίζεται ποτέ. Η Αθηνά μαθαίνει από τον Δημήτρη τι ζητάει ο Στέφανος από αυτήν. Μια γυναίκα, βρίσκεται στο γραφείο του Χρήστου προκειμένου να κάνει μία καταγγελία. Εκεί βλέπει τον διοικητή και αναγνωρίζει στο πρόσωπό του το βιαστή της. Η Αθηνά αποφασίζει να μπει η ίδια μπροστά για να καταφέρουν να συλλάβουν το Στέφανο.

Ήλιος – Επεισόδιο 74 – Β Κύκλος

Ο Νικήτας και η Λήδα βρίσκονται σε αδιέξοδο καθώς η ελπίδα να βρεθούν τα λεφτά για τη θεραπεία του Χάρη, απομακρύνεται μετά το θάνατο του Πέρη. Αποφασίζουν, με τη βοήθεια της Αθήνας, να κάνουν κάτι πραγματικά παράτολμο. Και μπαίνουν σε μεγάλους μπελάδες. Η Αλίκη συνεχίζει τον αγώνα της κατά του εργοστασίου, χωρίς όμως να βρίσκει την στήριξη των κτηνοτρόφων, ενώ διαπιστώνει πως κάποιοι την παρακολουθούν. Ο Μιχάλης και η Νέλλη αποφασίζουν να την βοηθήσουν και ανακαλύπτουν κάτι που ανατρέπει τα πάντα…

Ήλιος – Επεισόδιο 75 – Β Κύκλος

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και τα συναισθήματα όλων είναι ανάμεικτα. Η Αλίκη προσπαθεί να μεταδώσει στα παιδιά της το εορταστικό πνεύμα μια και είναι τα πρώτα τους Χριστούγεννα χωρίς τον Φίλιππο. Παράλληλα μάταια πασχίζει να πείσει τους κτηνοτρόφους. Η γυναίκα που μολύνθηκε χάνει τη ζωή της και η Αλίκη, παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη, παίρνει μια παράτολμή απόφασή… Ο Στέφανός καταλαβαίνει πια πως ο κλοιός στενευεί γύρω του και θα καταφύγει σε ένα επικίνδυνο σχέδιο παίρνοντας μαζί του την Αθηνά. Ο διοικητής κρατά όμηρο τη Σοφία, ενώ παράλληλα μια νέα μαρτυρία, έρχεται να ανατρέψει τα πάντα.

Ήλιος – Επεισόδιο 76 – Β Κύκλος

Η Αλίκη συλλαμβάνεται μετά την επίθεση που δέχτηκε, αλλά αποκτά και έναν απρόσμενο σύμμαχο στον αγώνα της κατά του εργοστασίου… Η σύγκρουσή της με τη δικηγόρο της εταιρίας εντείνεται όλο και περισσότερο και η Αλίκη συνειδητοποιεί προβληματισμένη το μέγεθος της δύναμης του εργοστασίου. Μια ανατροπή στην εξέλιξη της υγείας του Χάρη προκαλεί έντονα συναισθήματα σε όλους.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ήλιος – Επεισόδιο  71, 72, 73, 74, 75, 76 – Β Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like