Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ήλιος – Επεισόδιο 66, 67, 68, 69, 70, 71 – Β Κύκλος

Ήλιος – Επεισόδιο 66, 67, 68, 69, 70, 71 – Β Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Ήλιος του ANT1, όπου στο επόμενο επεισόδιο … θα δούμε στις οθόνες μας τα παρακάτω …

Ήλιος – Επεισόδιο 66, 67, 68, 69, 70, 71 – Β Κύκλος

Ήλιος – Επεισόδιο 66 – Β Κύκλος

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Αθηνά ποιος πραγματικά είναι ο Στέφανος. Η Σοφία εξομολογείται στην Δάφνη ότι δέχεται παρενόχληση από τον διοικητή και φοβάται την αντίδραση του Χρήστου αν το καταλάβει.

Ο Δημήτρης ζητάει από τον Πέρη να του πει πού βρίσκεται ο Στέφανος. Αυτός αφήνει να εννοηθεί πως είναι ήδη νεκρός. Η Αλίκη και η Αλεξάνδρα δεν πείθονται και εξακολουθούν να φοβούνται πως κινδυνεύουν απ’ αυτόν.

Μια μαρτυρία, ωστόσο, για πυροβολισμούς οδηγεί την αστυνομία στο σημείο που τον έψαχναν και βρίσκουν ίχνη αίματος. Τα αποτελέσματα της εξέτασης dna, επιβεβαιώνουν πως το αίμα ανήκει στον Στέφανο.

Η Ελπίδα εξηγεί στον Ιάσωνα τους λόγους που τον έδωσε για υιοθεσία και του ζητάει να τη συγχωρήσει. Ο Χάρης αποφασίζει να κάνει την θεραπεία και ζητάει από την Αθηνά να τον βοηθήσει.

Ήλιος – Επεισόδιο 67 – Β Κύκλος

Η Λήδα προσπαθεί να συμπαρασταθεί στον Χάρη, ενώ συγκρούεται με τον γιατρό και τη γιαγιά του παιδιού. Ολοι είναι αναστατωμένοι γιατί ακόμη δεν έχει βρεθεί το πτώμα του Στέφανου. Ο διοικητής απειλεί ανοιχτά το Χρήστο και την Δάφνη, ενώ ενοχλεί με θράσος την Σοφία. Ο Ιάσωνας δέχεται την απόφαση της Ελένης να χωρίσουν και προσπαθεί να πλησιάσει την Ελπίδα. Από την άλλη ο Πέρης χρησιμοποιεί την επερχόμενη θεραπεία του Χάρη για να γλιτώσει τις κατηγορίες.

Ήλιος – Επεισόδιο 68 – Β Κύκλος

Ο Δημήτρης και η Ελπίδα πιέζουν στην ανάκριση τη γυναίκα με την ουλή. Όταν τελικά η ταυτότητά της αποκαλύπτεται, ανατρέπονται όλα όσα πίστευαν γι’ αυτήν. Η Αλίκη, ενώ αγωνιά για το αν τελικά ο Στέφανος είναι ή όχι νεκρός, βρίσκεται μπλεγμένη σε μια νέα περιπέτεια.

Μια επίσκεψή της στην εξοχή για ένα επαγγελματικό της θέμα , κρύβει απρόβλεπτους κινδύνους και συνέπειες. Ο Διοικητής επισκέπτεται ξανά την Σοφία και την τρομοκρατεί, αναγκάζοντάς την να μιλήσει στο Χρήστο. Ο μικρός Χάρης, μπροστά στην επιθυμία του να ζήσει, μπαίνει στο δίλημμα να κάνει κάτι που τον ζορίζει πολύ.

Τα αισθήματα της Αθηνάς για το μωρό που πρόκειται να φέρει στον κόσμο αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη, ενώ η Εύα μαθαίνει πως ο Ιάσωνας χώρισε με την Ελένη. Ο Διοικητής βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς υπάρχει κάποιος που απειλεί να ξεσκεπάσει τη σκοτεινή πλευρά του.

Ήλιος – Επεισόδιο 69 – Β Κύκλος

Η υπόθεση Ζερίδη κλείνει καθώς έχει βρεθεί πια ο ένοχος… Η Αθηνά και η Λήδα δεν μπορούν να βρουν πουθενά τα χρήματα για την θεραπεία του Χάρη. Κανείς δεν τους βοηθά και πιστεύουν πως πίσω από αυτό κρύβεται ο Ιωάννου. Ο μικρός Χάρης αναγκάζεται να πάρει μία πολύ δύσκολη απόφαση…

Μετά τους εκβιασμούς του Διοικητή, ο Χρήστος θέλει να φυγαδεύσει τη Δάφνη και καταστρώνει ένα σχέδιο μαζί με το Νικήτα. Η Αλίκη καταφέρνει και δίνει δείγμα από το νερό του ποταμού σε ένα εργαστήριο, ελπίζοντας ότι οι φόβοι της δεν θα επιβεβαιωθούν…

Η Ελπίδα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τα κεντρικά της αστυνομίας που την καλούν να γυρίσει πίσω στη βάση της από τη στιγμή που η υπόθεση Ζερίδη έχει κλείσει. Ο Διοικητής πηγαίνει στο μέρος που του υποδεικνύει ο εκβιαστής και παγώνει όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του.

Ήλιος – Επεισόδιο 70 – Β Κύκλος

Ο Χρήστος και ο Δημήτρης, με την βοήθεια του Νικήτα, καταστρώνουν σχέδιο διαφυγής της Δάφνης που έχει μπει στο στόχαστρο του διοικητή. Η Αλίκη δέχεται την επίσκεψη της δικηγόρου του εργοστασίου, η οποία προσπαθεί να την δωροδοκήσει για να πάψει να ασχολείται με την μόλυνση του νερού του ποταμού.

Όταν η Αλίκη αρνείται, εκείνη αφήνει να εννοηθεί πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να την σταματήσουν. Η σχέση του Ιάσωνα με τη μητέρα του δοκιμάζεται για μια ακόμα φορά, όταν η Ελπίδα του ανακοινώνει πως η υπηρεσία την καλεί πίσω στην Αθήνα και είναι υποχρεωμένη να φύγει.

Ο Στέφανος εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένος. Η Αθηνά δηλώνει στον Πέρη πως δεν θα αφήσει την υπόθεσή του. Η Αλίκη προχωράει μόνη της σε καταγγελία κατά του εργοστασίου, αφού κάποιοι από τους κτηνοτρόφους του χωριού φοβούνται και κάποιοι έχουν εξαγοραστεί από την εταιρία.

Ήλιος – Επεισόδιο 71 – Β Κύκλος

Η έρευνα που ξεκινά γίνεται αγκάθι. Η δικηγόρος του εργοστασίου απειλεί την Αλίκη με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο για να σταματήσει την έρευνα., αλλά ο πόλεμος που ανοίγει φαίνεται πολύ σκληρός. Η Λήδα από την άλλη ανησυχεί για την υγεία του Χάρη αφού οι μέρες παιρνούν και τα Χρήματα για την θεραπεία δεν έχουν βρεθεί.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να αναλάβει ο ίδιος την υπόθεση καθώς φοβάται για την Αλίκη, αλλά ο πόλεμος που ανοίγει φαίνεται πολύ σκληρός.

Ο Ιάσωνας φιλοξενείται στο σπίτι της Αλίκης.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ήλιος – Επεισόδιο  71, 72, 73, 74, 75, 76 – Β Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like