Ήλιος – Επεισόδιο 14

Ήλιος – Επεισόδιο 14 Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Ήλιος του ANT1 …

Ήλιος – Επεισόδιο 14

Η Αλεξάνδρα θέλει να σταματήσει η αστυνομία να ενοχλεί τον Φίλιππο. Για να το πετύχει θα ζητήσει την συνδρομή του Κοντογιάννη, του δικηγόρου της.

Ο Χρήστος θα υποπτευθεί την Κατερίνα μετά την αποκάλυψη ενός στοιχείου στην αστυνομία της παλαιας φίλης της Αγγελικής της Ντόρας. Η Αλεξάνδρα θα απαιτήσει από την Αλίκη να βοηθήσει κι εκείνη τον Φίλιππο, ενώ θα γίνει σαφές ότι οι δυό τους έχουν κάποιο μυστικό.

Ήλιος – Επεισόδιο 14

Η Μυρτώ είναι αγχωμένη για το βράδυ που θα μείνει μόνη της με τον Πέτρο να δουν ταινία. Ο Δήμος καταλαβαίνει πως η κόρη του σχεδιάζει να μείνει μόνη με ένα αγόρι και ψάχνει να βρει τρόπο να της το χαλάσει. Από την ημέρα του φόνου του Πάνου υπάρχει ένα βίντεο το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω.

Ολοι πλέον μοιάζουν να ανησυχούν για τις έρευνες της αστυνομίας και τι αποκαλύψεις θα έρθουν στην επιφάνεια. Ο Φίλιππος αν κι έχει ισχυρό άλλοθι δεν σταματά να απασχολεί τον Δημήτρη που συνεχίζει να τον θεωρεί ύποπτο. Παράλληλα μετά από έρευνα θα φτάσει στον Ισακίδη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ήλιος – Επεισόδιο 15, 16, 17, 18

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More