Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Ήλιος επεισόδια: Απαγάγουν την Αλίκη – Πυροβολισμοί στην Φάρμα

Ήλιος επεισόδια: Ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να ξεσκεπάσει τον Μενέλαο. Για αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο αστυνόμος καταφέρνει και συγκεντρώνει σημαντικά στοιχεία για τη ζωή και τη δράση του επιχειρηματία. Όμως, ξαφνικά, το αρχείο του εξαφανίζεται και το σχέδιό του παίρνει επικίνδυνη τροπή για όλους.

Ήλιος επεισόδια: Απαγάγουν την Αλίκη – Πυροβολισμοί στην Φάρμα

Ο Λαϊνάς ξαφνιάζεται με αυτή την εξέλιξη και αγνοεί πως όλα αυτά τα σημαντικά στοιχεία βρίσκονται στα χέρια του δικηγόρου. Ο τελευταίος ενημερώνει για αυτές τις εξελίξεις τον Μενέλαο, ο οποίος θέλει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να απαλλαγεί από τον Δημήτρη. Παράλληλα, ο Φίλιππος θέλει να ξεσκεπάσει το κύκλωμα και την παράνομη οργάνωση και είναι έτοιμος να ρισκάρει ακόμη περισσότερο.

Ήλιος επεισόδια: Απαγάγουν την Αλίκη - Πυροβολισμοί στην Φάρμα

Σύμμαχός του σε αυτή την προσπάθειά του είναι ο Δημήτρης, ο οποίος τον συμβουλεύει να πείσει τον επιχειρηματία να τον εντάξει στις παράνομες δραστηριότητές του. Συγκεκριμένα, αν συμβεί αυτό, θα μπορούν να μαθαίνουν τις κινήσεις του και έτσι θα τον συλλάβουν. Πράγματι, την επόμενη μέρα ο Φίλιππος προχωρά το σχέδιό τους. Όμως ο Μενέλαος είναι επιφυλακτικός, αφού δεν τον εμπιστεύεται! Την ίδια στιγμή, η Αλίκη και ο Δημήτρης δέχονται απειλές από το κύκλωμα.

Ήλιος επεισόδια: Απαγάγουν την Αλίκη - Πυροβολισμοί στην Φάρμα

Όπως είναι φυσικό, η γυναίκα φοβάται τόσο για τη δική της ασφάλεια όσο και για του αγαπημένου της. Όμως εκείνος την καθησυχάζει λέγοντάς της πως έχει τον πλήρη έλεγχο της υπόθεσης. Τις επόμενες ώρες, όμως, τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή. Ο Μενέλαος απειλεί ανοιχτά τον Λαϊνά πως, αν δεν σταματήσει την έρευνα που κάνει, ο επόμενος στόχος του θα είναι η Αλίκη! Ο αστυνόμος θορυβείται και προσπαθεί να σκεφτεί ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του. Όμως ο Μενέλαος, θέλοντας να τον εκφοβίσει και να του δείξει τη δύναμή του, δίνει εντολή στα τσιράκια του να τρομοκρατήσουν την Αλίκη.

Ήλιος επεισόδια: Απαγάγουν την Αλίκη - Πυροβολισμοί στην Φάρμα

Έτσι, τη στιγμή που εκείνη βρίσκεται στη φάρμα ακούγονται πυροβολισμοί! Η γυναίκα φοβάται για τη ζωή της και ενημερώνει αμέσως τον αγαπημένο της, ο οποίος προσπαθεί να την καθησυχάσει. Μάταια όμως. Οι μέρες περνούν και ο Φίλιππος καταφέρνει τελικά και πείθει τον επιχειρηματία να τον εμπιστευτεί. Έτσι, ο άντρας μαζί με τον Δημήτρη καταστρώνουν ένα σχέδιο για να τον συλλάβουν. Όμως, την ίδια στιγμή, ο Μενέλαος, θέλοντας να αφοπλίσει τον Λάινά και να τον απομακρύνει απ’ τις δουλειές του, δίνει εντολή να απαγάγουν την Αλίκη.

 

Πράγματι, λίγο μετά, κι ενώ εκείνη βρίσκεται μόνη της, ένας άντρας την πλησιάζει και την αρπάζει. Η Αλίκη δεν προλαβαίνει να αντιδράσει και εκείνος την οδηγεί σε ένα μικρό δωμάτιο. Οι ώρες περνούν, και ο Δημήτρης αλλά και τα παιδιά της την ψάχνουν. Το γεγονός πως δεν απαντά στις κλήσεις τους προκαλεί πανικό σε όλους. Παράλληλα, ο άντρας σκέφτεται πως έχει συμβεί κάτι κακό και αισθάνεται τύψεις που δεν κατάφερε να προστατεύσει την αγαπημένη του. Ορκίζεται πως θα θυσιάσει ακόμη και τη ζωή του ώστε η Αλίκη να επιστρέφει στο σπίτι της ασφαλής. Ήλιος επεισόδια

Ήλιος επεισόδια: Απαγάγουν την Αλίκη - Πυροβολισμοί στην Φάρμα

Παράλληλα, εκείνη βρίσκεται μόνη και φοβισμένη και κλαίει με λυγμούς. Ξαφνικά την επισκέπτεται ο Μενέλαος, ο οποίος την απειλεί ζητώντας της να του αποκαλύψει με ποιον συνεργάζεται ο Δημήτρης εναντίον του. Ωστόσο, εκείνη δεν του λέει τίποτα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο δικηγόρος είναι δυσαρεστημένος με την εύνοια που δείχνει τις τελευταίες μέρες ο Μενέλαος στον Φίλιππο. Έτσι, αποφασίζει να δράσει μόνος του και να γεί για πάντα από τον Βενεκίδη.

Όταν λοιπόν ο άντρας βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, προσπαθεί να σκοτώσει τον Φίλιππο, αλλά δεν τα καταφέρνει. Την ίδια στιγμή, άγνωστοι επιτίθενται με όπλα στο μπαρ του Δήμου. Θύμα αυτής της απρόσμενης επίθεσης είναι π Λένα, π οποία μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης ενημερώνεται αμέσως τόσο για την απόπειρα δολοφονίας του Φίλιππου όσο και για την επίθεση στο μπαρ. Ο αστυνόμος είναι βέβαιος πως αυτές οι δύο επιθέσεις δεν έγιναν τυχαία την ίδια ώρα. Όμως, αυτή τη στιγμή, το μυαλό του είναι μόνο στην Αλίκη.

Λίγο μετά, ο Μενέλαος επικοινωνεί μαζί του ζητώντας του να του δώσει το όνομα του πληροφοριοδότη της Αστυνομίας, με αντάλλαγμα την απελευθέρωση της Αλίκης. Εκείνος, μην έχοντας άλλη επιλογή, αποφασίζει να του αποκαλύψει όσα θέλει, ενώ την ίδια στιγμή η γυναίκα προσπαθεί να το σκάσει.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More