Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 95, 96, 97, 98, 99

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 95, 96, 97, 98, 99 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ηλέκτρα της ΕΡΤ …

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 95, 96, 97, 98, 99

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 95

Στη φυλακή, ο Βασίλης ανακαλύπτει πως οι συγκρατούμενοί του στήνουν ένα σχέδιο απόδρασης. Η Τιτίκα ετοιμάζεται να φύγει από την Αρσινόη, ενώ ο Σωτήρης δε θέλει η Ηλέκτρα να πάει πουθενά. Είναι αποφασισμένος να αποτινάξει κάθε κατηγορία από πάνω του και να πάρει τα κορίτσια με το μέρος του. Καλεί στο σπίτι έναν μάρτυρα που θα φωτίσει τραυματικές στιγμές από το παρελθόν της Ηλέκτρας. Ο Νικόλας συνεχίζει τις έρευνες για το παρελθόν του Παύλου. Το κλειδί για να συμπληρώσει το παζλ είναι ο Περλεπές. Θα του δώσει άραγε το κομμάτι που του λείπει;

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 96

Η Τιτίκα, αποφασισμένη να αφήσει πίσω της την Αρσινόη και να φύγει στην Αθήνα, προσπαθεί να πείσει τον γιο της να την ακολουθήσει. Η Φιλιώ ικετεύει την Ουρανία να μη συνεχίσει την προσπάθειά της να αθωώσει τον Βασίλη. Η Ουρανία καταλαβαίνει ότι κινδυνεύει. Ο Βρεττός δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Δόμνας, η οποία αποφασίζει να θέσει τη διαπραγμάτευση με δικούς της όρους. Κι ενώ η Ηλέκτρα κάνει μια ειλικρινή συζήτηση με τις κόρες της, κάθε προσπάθεια του Παύλου να την προσεγγίσει ξανά πέφτει στο κενό. Απελπισμένος, ο Παύλος αποφασίζει να της γράψει κάτι, χωρίς να περιμένει ότι θα πέσει σε λάθος χέρια, δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα απ’ όσα μπορεί να λύσει.

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 97

Η Δανάη σφαδάζει από τους πόνους. Πρέπει να πάει άμεσα στο νοσοκομείο. Φεύγουν πανικόβλητοι, όλοι μαζί από το σπίτι. Ο Βρεττός πίνει, προσπαθώντας να πνίξει την πίκρα του για την εγκατάλειψη της Τιτίκας. Θα αντέξει η καρδιά του; Στο Βρετταίικο δέχονται ένα τηλεφώνημα από τον φωτογράφο της Αρσινόης. Η Δανάη επιστρέφει από το νοσοκομείο με το χέρι της στον γύψο. Η Νεφέλη βρίσκει στο τετράδιό της ένα σημείωμα του Παύλου: «Αν πέσεις θα σε πιάσω, αν χαθείς θα σε βρω, αν πετάξεις θα γίνω αέρας…». Τα μάτια της βουρκώνουν.

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 98

Η Ουρανία με τον Μάρκο και τον Νώντα είναι αποφασισμένοι να ψάξουν στο φωτογραφείο για στοιχεία. Η Δανάη φεύγει από το σπίτι της για να πάει στον Νικόλα. Στο σπίτι όμως των Βρεττών, θα έρθει αντιμέτωπη με μια αλήθεια που της κρατούν κρυφή καιρό. Κι η ψυχή της θα λυγίσει. Η ψυχή της Νεφέλης πετά στα σύννεφα, σίγουρη, πλέον, πως ο κύριος καθηγητής την αγαπά. Κι ο Παύλος βρίσκει κάτω από την πόρτα του ένα νέο σημείωμα. Που τον παγώνει. Ο Νικόλας οργανώνει μία πολύ επικίνδυνη συνάντηση, η οποία έχει σχέση με τον παρελθόν του Παύλου. Ποιον θα συναντήσει; Τι φονικό σχέδιο θέλει να στήσει εναντίον του;

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 99

Η Ουρανία μαζί με τους φίλους του Βασίλη καταστρώνουν ένα σχέδιο. Να ψάξουν τα αρνητικά από τα φιλμ φωτογραφιών της Πόπης, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσουν στην αποφυλάκιση του Βασίλη. Τι έχουν σκεφτεί; Θα τα καταφέρουν; Στη φυλακή, οι συγκρατούμενοι του Βασίλη ετοιμάζουν απόδραση. Ο Βασίλης είναι μετέωρος. Θα αποδράσει τελικά; Ο Παύλος ενημερώνει την Ηλέκτρα για το προειδοποιητικό σημείωμα που έλαβε κι εκείνη αρχίζει να φοβάται για τη ζωή του. Ο Παύλος, θέλοντας να την καθησυχάσει, λέει πως κοιμάται μαζί με το όπλο του. Όμως, ο άνθρωπος από το παρελθόν του, με τον οποίο συναντήθηκε ο Νικόλας, είναι έτοιμος να δράσει!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ηλέκτρα – Επεισόδιο  100, 101, 102, 103, 104

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like