Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 61, 62, 63, 64

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 61, 62, 63, 64 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ηλέκτρα της ΕΡΤ …

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 61, 62, 63, 64

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 61

Η ακροαματική διαδικασία για τον φόνο της Πόπης συνεχίζεται, και μετά την κατάθεση του μικρού Γιώργου το κλίμα στρέφεται φανερά υπέρ του Βασίλη. Η πολιτική αγωγή όμως, θα προτείνει να εξαιρεθεί η κατάθεση του μικρού Γιωργάκη, καθώς θεωρεί τον μάρτυρα αναξιόπιστο. Τι θα αποφασίσει το δικαστήριο; Ο Νικόλας, έχοντας ενημερωθεί για τις εξελίξεις, καταρρέει. Εκλιπαρεί την Τιτίκα να τον βοηθήσει. Μα τι άλλο μπορεί πια να κάνει η μητέρα του γι’ αυτόν; Τα νέα του δικαστηρίου διαχέονται σε όλη την Αρσινόη. Ο Νικόλας παραλαμβάνει την κλήση που τον καλεί για κατάθεση. Έχει φτάσει η ώρα της κρίσης του.

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 62

Η δίκη του Βασίλη έχει πάρει διαστάσεις αγώνα πάλης αλλά και αντοχής. Εξετάζεται ο Νικόλας και τα όσα λέει ανατρέπουν όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αυτό που δεν γνωρίζει, όμως, είναι ότι η Φιλιώ τον έχει ακολουθήσει κρυφά στο δικαστήριο, ανακαλύπτοντας ότι συνεχίζει να της λέει ψέματα. Πώς θα αντιδράσει; Θα καταγγείλει, επιτέλους, όσα ξέρει για τον μέλλοντα άντρα της; Ο ταξίαρχος Ανδρέας Γκίκας (Θάνος Καληώρας) και πρώην σύντροφος της Τιτίκας, ο οποίος άλλαξε τα αποτυπώματα του γιου της για να μην ενοχοποιηθεί, ζητάει να μιλήσει με τη Μερόπη και την Ουρανία. Τότε, όμως, θα συμβεί κάτι εντελώς αναπάντεχο, που θα διαλύσει μάνα και κόρη!

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 63

Στην Αρσινόη όλοι προσπαθούν να προστατέψουν την υγεία του Βρεττού. Δεν πρέπει να μάθει την αλήθεια για τον Νικόλα. Θα τα καταφέρουν; Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στο νησί, στην Αθήνα ο Νικόλας προσπαθεί να πείσει τη Φιλιώ να μην καταθέσει την αλήθεια, αλλά αυτή πράττει κατά συνείδηση και καταθέτει ό,τι γνωρίζει. Και γνωρίζει πολλά η Φιλιώ μας… Η δαμόκλειος σπάθη κρέμεται πια πάνω από το κεφάλι του. Πρέπει ν’ αντιδράσει γρήγορα κι έξυπνα. Κατορθώνει να συναντήσει τον Βασίλη και τον εκβιάζει ν’ αλλάξει την ομολογία του από αθώος σε ένοχος. Τι χαρτί κρατά στα χέρια του ο Νικόλας; Πώς θα αντιδράσει ο Βασίλης; Η απολογία στο δικαστήριο ξεκινά και όλα κρέμονται από μια κλωστή… Ηλέκτρα – Επεισόδιο 61, 62, 63, 64

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 64

Η Ηλέκτρα ξυπνά από ένα όνειρο μπερδεμένο και σκοτεινό. Σαν εισπνοή από το παρελθόν, σαν εκπνοή για όσα θ’ ακολουθήσουν. Άνθρωποι δεμένοι στη μοίρα τους, άνθρωποι ανελεύθεροι, άνθρωποι που τους ζητείται η υπέρβαση σε έναν κόσμο που έχει εκπαιδευτεί να σκύβει το κεφάλι. Να αποδέχεται το άδικο. Να σωπαίνει. Αφού όλα συνηγορούν ως προς αυτό, γιατί να πιστέψεις πως μπορεί κάτι να αλλάξει; Γιατί να διεκδικήσεις; Γιατί να συνεχίσεις; Η Ηλέκτρα δεν χωράει πια σε αυτόν τον κόσμο. Ας είναι η τελευταία της κίνηση: το όπλο που σηκώνει. Και πυροβολεί. Τρεις φορές. Τον μόνο φταίχτη. Τον Νικόλα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ηλέκτρα – Επεισόδιο  65, 66, 67, 68

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like