Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 57, 58, 59, 60

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 57, 58, 59, 60 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ηλέκτρα της ΕΡΤ …

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 57, 58, 59, 60

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 57

Το σκίτσο του Στρατή έχει φτάσει στα χέρια της χωροφυλακής. Από την Αθήνα έρχεται, ο φίλος του Παύλου, δικηγόρος Νάσος Δημαράς. Η Ηλέκτρα θέλει να καταθέσει πως είδε τον Νικόλα στον τόπο που βρέθηκε το πτώμα της Πόπης. Και ο Βρεττός, με τη σειρά του, θέλει να βοηθήσει και να καταθέσει όσα γνωρίζει για τη φωτιά στο ναυπηγείο. Ο δικηγόρος βρίσκει πως μόνη σωτηρία για τον πελάτη του είναι μια νέα κατάθεση του παιδιού…

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 58

Μια θλιβερή σιωπή έχει σκεπάσει σαν πέπλο την Αρσινόη. Ο Σωτήρης διαλύει ηρεμιστικά στο τσάι της Ηλέκτρας, η Τιτίκα σέρνει το βήμα της, τα πρωτοσέλιδα μιλούν για το «Δράκο της Αρσινόης». Ο Νικόλας απειλεί τον Κωνσταντή με κάτι που δε γνωρίζει κανείς στην Αρσινόη: Έχει ο άντρας της Ζωής μια δεύτερη ζωή στην Αθήνα; Κι η Ζωή; Τι ζητά με το Μάρκο; Η δίκη ξεκινά με το Νάσο να μη γνωρίζει πως κάποιος, φροντίζει να ενημερώνει το Νικόλα για τη νομική του προσέγγιση και δυστυχώς στο δικαστήριο, ακούει το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε: ότι ο Γιωργάκης δεν θα καταθέσει.

 

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 59

Το δικαστήριο δεν επιτρέπει την κατάθεση του μικρού αγοριού προφασιζόμενο γελοίες δικαιολογίες. Ενώπιον του δικαστηρίου καταθέτουν οι μάρτυρες υπεράσπισης. Ο Νικόλας φλερτάρει την Κατερίνα η οποία τελικά αποκαλύπτει ότι είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του. Φιλιούνται και τους βλέπει κρυφά ο Νώντας. Πώς θα αντιδράσει στην απιστία της Κατερίνας; Λίγο πριν τις τελικές αγορεύσεις του δικαστηρίου κι αφού έχουν καταθέσει όλοι οι μάρτυρες, γίνεται μια ανατροπή που κανένας δεν περίμενε και αλλάζει όλα τα δεδομένα της δίκης!

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 60

Ο Νικόλας σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να γλιτώσει, κάνει επίσημη πρόταση γάμου στη Φιλιώ. Ξέρει ότι σαν αρραβωνιαστικιά του δεν θα μπορεί να καταθέσει στο δικαστήριο. Ο Παύλος αποκαλύπτει στην Δανάη και τη Νεφέλη, μετά από επιμονή τους, ότι ο μικρός θα καταθέσει ξανά. Αλλά δεν πρέπει να μάθει κανένας τίποτα. Όμως η Δανάη αποκαλύπτει το νέο στον Νικόλα. Στο δικαστήριο ο Δάνης φοβίζει τον Γιωργάκη. Αυτός τελικά καταθέτει αλλά αυτά που λέει ανατρέπουν για μια ακόμα φορά τα πάντα στη δίκη!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ηλέκτρα – Επεισόδιο  61, 62, 63, 64

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like