Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 53, 54, 55, 56

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 53, 54, 55, 56 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ηλέκτρα της ΕΡΤ …

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 53, 54, 55, 56

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 53

Ο Κωνσταντής υποψιάζεται τον Φιλίππου και φτάνει μέχρι και στον Σωτήρη. Εκείνος κάνει μία μη αναμενόμενη πρόταση στον κύριο καθηγητή. Τι έχει στο νου του; Η Φιλιώ αποφασίζει να γυρίσει στο αρχοντικό των Βρεττών. Και τώρα ο Νικόλας, έχει και πάλι το πάνω χέρι.

Ο Χάρης με τον Μίμη προσπαθούν να ενώσουν τις τελίτσες, για τη βραδιά του φόνου της Πόπης. Η Ηλέκτρα με τον Παύλο μοιράζονται μια τελευταία στιγμή: «Ούτε στα πιο σκοτεινά μου δεν ένιωθα τόσο καταδικασμένος», λέει ο Παύλος. «Σ’ αγαπώ, μα δεν θα σε έχω».

Ο μικρός Γιωργάκης συναντά τον Βασίλη και του ζητάει χρήματα για να μη μαρτυρήσει για τη νύχτα του λογοδοσίματος. Ο Βασίλης τον αποπαίρνει. Λίγο αργότερα, ο Γιωργάκης περνάει την πόρτα του αστυνομικού τμήματος.

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 54

Ενώ όλοι ετοιμάζονται για τον γάμο της Ουρανίας με τον Βασίλη, οι έρευνες για το ποιος σκότωσε την Πόπη συνεχίζονται με νέα στοιχεία να έρχονται στο φως.

Ο Φανούρης σιγουρεύεται πως πίσω απ’ όλα κρύβεται ο Νικόλας! Ο Βασίλης, ταυτόχρονα με τον γάμο, σχεδιάζει και τη φυγή του Παύλου από το νησί. Ο Σωτήρης πείθει τον Χάρη να πάνε κρυφά στην προβλήτα του λιμανιού για να πιάσουν στα πράσα τον Παύλο.

Στην Αρσινόη καταφτάνει ο ταξίαρχος Ανδρέας Γκίκας (Θάνος Καληώρας) με άγριες διαθέσεις για να βρει τον δολοφόνο της Πόπης… Τον ρόλο του Ταξίαρχου Ανδρέα Γκίκα υποδύεται ο ηθοποιός Θάνος Καληώρας.

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 55

Η Αρσινόη είναι ανάστατη. Ο ταξίαρχος Γκίκας λύνει και δένει και συλλαμβάνει τον ύποπτο για τον φόνο της Πόπης.

Την Ηλέκτρα την πνίγουν οι τύψεις. Φοβάται πως η αποκάλυψη που έκανε στον Βρεττό, σχετικά με την Πόπη και τι κατάλαβε για τη Δανάη, ίσως να όπλισε το δικό του χέρι.

Ο Βρεττός έχει τις δικές του τύψεις: είναι σίγουρος πως η Πόπη κατέληξε νεκρή επειδή της ζήτησε να ασχοληθεί με τον εμπρησμό στο ναυπηγείο. Όταν η Τιτίκα θα κατηγορήσει τον Νικόλα ότι αυτός είναι ο δολοφόνος, τα χέρια του θα σφίξουν γύρω από τον λαιμό της…

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 56

Η Τιτίκα,που πλέον ξέρει τα πάντα για τον γιο της, διώχνει τη Φιλιώ από το σπίτι για να γλιτώσει. Τι έχει καταλάβει η Φιλιώ;

Η Ηλέκτρα συνδέει κάποια γεγονότα συνειδητοποιώντας πως είδε τον Νικόλα αμέσως μετά τον φόνο της Πόπης στον τόπο του εγκλήματος. Τρέχει να το πει στον διοικητή. Θα βοηθήσει αυτό το στοιχείο;

Πάνω σε μια ακραία συναισθηματική φόρτιση, αποκαλύπτει στον Παύλο το μεγάλο της μυστικό σε σχέση με τον Νικόλα. Ο Παύλος φτάνει στα πρόθυρα να χάσει το μυαλό του. Τι είναι έτοιμος να κάνει στο άκουσμα αυτής της κτηνωδίας;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ηλέκτρα – Επεισόδιο  57, 58, 59, 60

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like