Ηλέκτρα – Επεισόδιο 17, 18, 19, 20

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 17, 18, 19, 20 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ηλέκτρα της ΕΡΤ …

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 17, 18, 19, 20

Η Πόπη κατηγορεί τον Νικόλα για φωτιά και ληστεία, ενώ οι αρραβώνες Βασίλη-Ουρανίας διαλύονται. Η Ουρανία αναλαμβάνει τον έλεγχο της κατάστασης, και ο Βρεττός σχεδιάζει νομική απάτη. Ο Νικόλας αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο, ενώ η Ηλέκτρα αδυνατεί να κρατήσει το μυστικό της. Η σύναντηση Παύλου-Νικόλα ξεσπά ενώ η Ηλέκτρα μαθαίνει τα υπονοούμενα του Νικόλα για ερωτική σχέση. Στη συνέχεια, σημαδεύει τον Νικόλα. Ο Βρεττός πιέζει την γραμματέα του για παράνομη δράση, και ο Νικόλας επιστρέφει στον εφιάλτη του βιασμού. Τα γενέθλια της Ηλέκτρας φέρνουν απειλές, ενώ ο Βρεττός και ο Χάρης σχεδιάζουν να ανακαλύψουν τον ένοχο της φωτιάς. Ο Νώντας παραμένει στη φυλακή, και η Κατερίνα εξαπολύει αντίσταση στους Σαγιάδης. Η Ηλέκτρα κάνει ένα παράτολμο βήμα μετά από ένα δώρο του Παύλου, αλλά η κατάληξή της παραμένει αβέβαιη.

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 17

Η Πόπη παίζει τη ζωή της κορώνα γράμματα, κατηγορώντας ευθέως τον Νικόλα, όχι μόνο για τη φωτιά αλλά και για τη στημένη ληστεία. Την ίδια ώρα, η βραδιά των αρραβώνων Βασίλη-Ουρανίας δεν εξελίσσεται καλά. Δεν είναι, όμως, η Μερόπη που χαλάει τα λογοδοσίματα. Η ίδια η Ουρανία παίρνει την απόφαση και βάζει τον Βασίλη στη θέση του. Τι ζητούσε, όμως, εκείνος στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, μια τόσο σημαντική ημέρα γι’ αυτόν; Ο Βρεττός ζητάει από τον Σωτήρη να υπεξαιρέσει χρήματα από το ταμείο του δήμου. Ο Νικόλας αντιλαμβάνεται πως κινδυνεύει να αποκαλυφθούν, πλέον, όλα. Θα προλάβει να βρει το μικρό αγοράκι πριν τον «καρφώσει» στο διοικητή; Η Ηλέκτρα ζει στον αστερισμό του Παύλου και δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ο Σωτήρης την υποψιάζεται. Μπαίνει ενθουσιασμένη να διδάξει για πρώτη φορά, την ίδια ώρα που εκείνος παραβιάζει το συρτάρι που φυλά το κρυφό της ημερολόγιο.

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 18

Μια τυχαία συνάντηση του Παύλου με τον Νικόλα θα σταθεί η αφορμή για την Ηλέκτρα, προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ο Νικόλας πετάει υπονοούμενα στον Παύλο, ότι εδώ και χρόνια είναι εραστές με την Ηλέκτρα. Πώς θα λήξει η αψιμαχία των δύο αντρών; Ο Βρεττός στήνει ένα παράνομο κόλπο με τη γραμματέα του Δημαρχείου, ώστε να υπεξαιρέσει χρήματα από τον ίδιο του τον γιο. Η Ηλέκτρα είναι σαν καζάνι που βράζει με την αποκάλυψη του Σωτήρη ότι διάβασε το ημερολόγιό της. Μήπως μέσα στις σελίδες του ανακάλυψε κάποιο παράνομο μυστικό; Στον εκνευρισμό της έρχονται να προστεθούν οι αμφιβολίες που φύτεψε ο Νικόλας στον Παύλο. Όμως, εκείνο που θα την κάνει να χάσει εντελώς τα λογικά της, είναι όταν πιάνει την αδερφή της σε ερωτικό τετ α τετ με τον Νικόλα! Μέσα στον παραλογισμό της, παίρνει το πιστόλι του Σωτήρη και σημαδεύει τον Νικόλα, με το δάχτυλο στη σκανδάλη!

 

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 19

Ένα όπλο σημαδεύει. Το χέρι της Ηλέκτρας σταθερό. Πυροβολεί. Ο Βρεττός καλεί τον Παύλο στο σπίτι του. Εκείνος δυσφορεί, μα δεν μπορεί να του το αρνηθεί. Η συνάντηση θυμίζει μονομαχία: ποιος από τους δύο θα βγει αλώβητος; Ο Νικόλας συναντιέται κρυφά με την Κατερίνα και βάζει το σχέδιό του σε δράση: αρχίζει να της στρεβλώνει την εικόνα που έχει για την αδελφή της. Ο Νώντας θα βρεθεί, για άλλη μια φορά, στη φυλακή, ενώ στο ναυπηγείο ο Βασίλης απαιτεί από τον Νικόλα να αφήσει την Κατερίνα ήσυχη. Εκείνος τον αντιμετωπίζει με προκλητική αδιαφορία. Η ατμόσφαιρα μυρίζει και πάλι μπαρούτι. Πώς θα λύσουν τις διαφορές τους; Ο Βρεττός πιέζει την Ελένη να υπεξαιρέσουν χρήματα από το ταμείο του Δήμου. Για πόσο ακόμα θα καταφέρνει εκείνη να αντιστέκεται; Ο Νικόλας μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Ηλέκτρας. Κανένας άλλος δεν βρίσκεται εκεί. Οι προθέσεις του είναι ξεκάθαρες. Κι ο εφιάλτης του βιασμού επιστρέφει.

Ηλέκτρα – Επεισόδιο 20

Τα γενέθλια της Ηλέκτρας ξεκινάνε με τους χειρότερους οιωνούς. Η ίδια συνειδητοποιεί τα χρόνια που πέρασαν, αλλά και το δυσοίωνο μέλλον που την περιμένει, καθώς οι απειλές του Νικόλα θα συνεχίσουν να την καταδιώκουν. Ο Βρεττός συνωμοτεί με τον Χάρη βάζοντας σε λειτουργία ένα σχέδιο, προκειμένου να ανακαλύψουν τον ένοχο της φωτιάς. Θα τα καταφέρουν ή τα πράγματα θα περιπλεχθούν περισσότερο; Ο Νώντας συνεχίζει να κρατείται στη χωροφυλακή, ώσπου θα λάβει βοήθεια από έναν ανέλπιστο σύμμαχο. Ο Παύλος θα δεχτεί την επίσκεψη του Νικόλα και η συζήτηση θα πάρει επικίνδυνη τροπή. Η Κατερίνα αποφασίζει να κάνει την επανάστασή της, προκαλώντας σεισμό στο σπίτι των Σαγιάδων. Η Ηλέκτρα αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα, ύστερα από το ιδιαίτερο δώρο γενεθλίων που θα λάβει από τον Παύλο. Θ’ αποδειχθεί, όμως, βήμα ελευθερίας… ή απόλυτης καταστροφής;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ηλέκτρα – Επεισόδιο  21, 22, 23, 24

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More