Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Βασιλισσα της Καρδιας – Επεισοδιο 6, 7, 8, 9, 10, 11

Η Βασιλισσα της Καρδιας – Επεισοδιο 6, 7, 8, 9, 10, 11 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Βασιλισσα της Καρσιας του ANT1 …

Η Βασιλισσα της Καρδιας – Επεισοδιο 6, 7, 8, 9, 10, 11

Η Βασιλισσα της Καρδιας – Επεισοδιο 6

O  Χαβιέρ τηλεφωνεί στον Βίκτορ  για να τον ενημερώσει  πως  η  Ρέινα είναι καλά και βρίσκεται  στο διαμέρισμα του. Αργότερα λέει στην Σμιθ ότι θέλει να παραιτηθεί από αυτήν την υπόθεση. O Χαβιέρ σώζει τη  Ρέινα από τους απαγωγείς της, ενώ η Γκρέτα έχει ένα ατύχημα στο τσίρκο. Η Εστεφάνια  αποφασίζει να πουλήσει το κόκκινο διαμάντι.

Η Βασιλισσα της Καρδιας – Επεισοδιο 7

O Χαβιέρ σώζει τη Ρέινα από τους απαγωγείς της, ενώ η Γκρέτα έχει ένα ατύχημα στο τσίρκο. Η Εστεφάνια αποφασίζει να πουλήσει το κόκκινο διαμάντι. Ο Βίκτορ λέει στην Εστεφάνια για το ατύχημα της κόρης του, αλλά εκείνη δεν καταλαβαίνει γιατί την ενημέρωσε. Αργότερά, μαθαίνει ότι η Γκρέτα είναι κόρη της και ότι δεν πέθανε πριν από 20 χρόνια, όπως πίστευε, αλλά κάποιος την είχε απαγάγει.

Η Βασιλισσα της Καρδιας - Επεισοδιο 6, 7, 8, 9, 10, 11

Η Βασιλισσα της Καρδιας – Επεισοδιο 8

Η Εστεφάνια λέει στον Χαβιέρ ότι η κόρη της ζει. Ο γιατρός ενημερώνει τον Βίκτορ και τη Σουζάνα για την υγεία της Γκρέτα, ενώ η τελευταία συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να κουνήσει τα άκρα της. Η Ρέινα πιστεύει ότι ο Χαβιέρ θέλει να την σκοτώσει αλλά εκείνος ισχυρίζεται ότι κάνει λάθος. Η Ρέινα φροντίζει το τραύμα του Χαβιέρ, το οποίο έχει μολυνθεί, με αποτέλεσμα ο άνδρας να παραληρεί εξαιτίας του υψηλού πυρετού. Η Εστεφάνια ορκίζεται να εκδικηθεί τον Βίκτορ, ενώ η Γκρέτα ζητάει από τον Λαζάρο να τη βοηθήσει να πεθάνει.

Η Βασιλισσα της Καρδιας – Επεισοδιο 9

Η Ρέινα φροντίζει το τραύμα του Χαβιέρ, το οποίο έχει μολυνθεί, με αποτέλεσμα ο άνδρας να παραληρεί εξαιτίας του υψηλού πυρετού. Η Εστεφάνια ορκίζεται να εκδικηθεί τον Βίκτορ, ενώ η Γκρέτα ζητάει από τον Λαζάρο να τη βοηθήσει να πεθάνει. Η Κόνι εξηγεί στη Ρέινα τι συνέβη μεταξύ τους και τι με τον Νικόλα. Έτσι, η τελευταία ζητά από τον Χουάν να τη βοηθήσει να βρει τον Νικόλας, αλλά αυτός της λέει ότι πέθανε στη φυλακή πριν από πολλά χρόνια. Ο Βίκτορ πιστεύει ότι ο Χαβιέρ είναι εραστής της Ρέινα. Η Βασιλισσα της Καρδιας – Επεισοδιο 6, 7, 8, 9, 10, 11

Η Βασιλισσα της Καρδιας – Επεισοδιο 10

Ενώ η Ρέινα και ο Χαβιέρ κάνουν έρωτα, κάποιος την πυροβολεί και της αφήνει ένα απειλητικό μήνυμα στο μπάνιο. Ο Βίκτορ πηγαίνει σε ένα πάρτι για να συναντηθεί με τη βασίλισσα των διαμαντιών και να αποκαλύψει αυτήν τη μυστηριώδη γυναίκα. Η Ρέινα λέει στον Χαβιέρ ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο Χαβιέρ συναντά την Εστεφάνια στο μέρος που κρατά φυλακισμένο τον Βίκτορ. Ο Χουάν ενημερώνει τη Ρέινα για το πώς θα συλλάβει αυτόν που την πυροβόλησε. Τελικά, ο Χαβιέρ θα ελευθερώσει τον Βίκτορ, ενώ μαζί με τη Ρέινα πηγαίνουν κάπου όπου κανείς δεν μπορεί να τους βρει.

Η Βασιλισσα της Καρδιας – Επεισοδιο 11

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Βασιλισσα της Καρδιας – Επεισοδιο 12, 13, 14, 15, 16

Για την αρχική σελίδα « Η Βασιλισσα της Καρδιας » πατήστε ΕΔΩ