Οι συμμαθητές: Η κούκλα ηθοποιός που εισβάλει στη σειρά!

Σε ποια τηλεοπτική εκπομπή την είχαμε γνωρίσει;

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα θα υποδυθεί την Αλίνα, την κόρη του αστυνόμου Αντωνίου (Κώστας Κόκλας), η οποία θα γίνει κοπέλα του Άρη (Ρένος Ρώτας) στους “Συμμαθητές“. Η Κωνσταντίνα θα μπει στη σειρά στα επόμενα επεισόδια και θα μείνει μέχρι το τέλος. Η ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Espresso και στην Τεριάννα Παππά «Πέρυσι λόγω της καθημερινής εκπομπής του Μακεδονία “Όλα Καλά” όπου συμμετείχα στην παρουσίαση, δεν μπόρεσα να τα συνδυάσω, οπότε είμαι πραγματικά αφάνταστα χαρούμενη που φέτος μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία» λέει η Κωνσταντίνα αναφορικά με την υποκριτική και το ρόλο της στους “Συμμαθητές” και συνεχίζει: «Αισθάνομαι τυχερή που σε μια εποχή όπως αυτή που διανύουμε με τις σειρές και τις ευκαιρίες να σπανίζουν, μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω σε μια τόσο πετυχημένη παραγωγή και να συνεργάζομαι με σπουδαίους καλλιτέχνες».

konstantina-kommata-1

konstantina-kommata-2

Ο χαρακτήρας της ηρωίδας της, όπως επισημαίνει, είναι πολύ κοντά στο δικό της. «Η Αλίνα είναι μια κοπέλα επιφυλακτική και ντροπαλή, στοιχεία πάρα πολύ γνώριμα για μένα! Το πιο κοινό στοιχείο μας, όμως, που νομίζω ότι θα διακρίνουν και όσοι με γνωρίζουν είναι η αδεξιότητα της. Είναι μια κοπέλα που δεν επιθυμεί και δεν επιδιώκει να είναι το κέντρο της προσοχής, νιώθοντας με αυτόν τον τρόπο ασφάλεια. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα τις πρόβες, κάτι για το οποίο ανυπομονώ, μια και ο Κώστας Κόκλας είναι ένας καλλιτέχνης που θαυμάζω και θέλω πολύ να γνωρίσω» αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

konstantina-kommata-3

Για την αρχική σελίδα « Οι Συμμαθητές » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More