Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Ρωσίδα καλλονή που κρατούν φυλακισμένη οι γονείς της

Οι υπερπροστατευκοί γονείς της Angelica Kenova τη μεγάλωσαν σαν μια κούκλα, φυλακισμένη στο σπίτι, χωρίς να της επιτρέπουν να πάει πουθενά χωρίς να συνοδεύεται από εκείνους, ενώ πάντα ήθελαν να την κάνουν να μοιάσει στην Barbie.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια η 26χρονη πλέον κοπέλα, οι γονείς της τη μεγάλωσαν σαν πριγκίπισσα και ποτέ δεν της επέτρεψαν να βγει έξω μόνη ή με κάποιο αγόρι, αλλά ούτε να αποκτήσει εμπειρίες, σαν τους υπόλοιπους ενήλικες. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν να μην καταφέρνει να ταιριάξει στην κανονική ζωή και να είναι σαν μια ζωντανή κούκλα. Ήδη από την ώρα που γεννήθηκε, η Angelica ντύνεται σαν την Barbie, μιας και αυτό ήθελε η μητέρα της, η οποία τη συνόδευε ακόμα και στα ραντεβού της με αγόρια.

Οι γονείς της δεν της επιτρέπουν να αφήσει το πατρικό, ενώ δεν μπορεί να αγοράσει ούτε ρούχα μόνη της, καθώς η μητέρα της είναι εκείνη που τα επιλέγει, διαλέγοντας πάντα κάτι στενό, που θα αναδείξει το κορμί της. Όπου κι αν πάει, η μητέρα της την ακολουθεί, γι’ αυτό και ποτέ της δεν είχε κάποιον σύντροφο.

Παρά όμως όλους αυτούς τους περιορισμούς, η νεαρή, που ισχυρίζεται πως είναι παιδοψυχολόγος, μοντέλο και μπαλαρίνα, ανεβάζει κάποιες ιδιαίτερα προκλητικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, οι οποίες φυσικά παίρνουν πρώτα την έγκριση των γονιών της. Όπως αποκαλύπτει η 26χρονη, είναι ιδιαίτερα περήφανοι για τις φωτογραφίες της.

Επιπλέον, οι γονείς της της προσέλαβαν και έναν προσωπικό γυμναστή, ώστε να αποκτήσει τις αντίστοιχες αναλογίες με εκείνες της Barbie, και δηλώνει πως το σώμα της δεν είναι αποτέλεσμα χειρουργείου, αλλά άσκησης. Όπως αναφέρει στην Daily Mail η καλλονή, η γονείς της ήταν εκείνοι που επέλεξαν την εμφάνισή της και αποκαλύπτει πως όταν ήταν ακόμα 6 ετών, η μητέρα της της αγόραζε συλλεκτικές κούκλες του είδους και την έντυνε με ενθουσιασμό όπως αυτές.

Πάντως, η Angelica εύχεται να μπορέσει να βρει κάποτε τον πρίγκιπά της και να ξεκινήσει μια πιο ανεξάρτητη ζωή

rosida-1

You might also like