Η πιο αστεία ανατροπή φορτηγού που έγινε ποτέ!

Μπορεί να έχουν περάσει αιώνες από την εποχή που ο Νεύτωνας ανακάλυψε τον νόμο της Βαρύτητας και χιλιετίες από την ανακάλυψη του τροχού από τον άνθρωπο, όμως η πλειοψηφία των οδηγών ανά τον κόσμο λες και έχουν βάλει στόχο ζωής να αναιρέσουν και τα δύο.

Όπως για παράδειγμα ο οδηγός του φορτηγού που βλέπουμε στο βίντεο, το οποίο δημιουργεί ένα από τα πιο αστεία ατυχήματα που έχουμε δει ποτέ.

Όπως είναι προφανές από την διστακτικότητα του οδηγού μόλις έφθασε στην στροφή, γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει ξεπεράσει και τους νόμους της Φυσικής αλλά και τους νόμους της Πολιτείας (είναι σε κάποια περιοχή της Ινδίας).

Το φορτηγό όχι μόνο είναι υπερφορτωμένο αλλά έχει εμφανώς και λάθος τοποθετημένο το φορτίο, με το κέντρο βάρους να βρίσκεται αρκετά ψηλά.

Ο οδηγός βλέπει την καταστροφή να έρχεται και σταματά στην κορυφή της στροφής, αμφιταλαντευόμενος για το αν θα πρέπει να ρισκάρει να συνεχίσει ή όχι. Το δράμα του κρατάει αρκετά δευτερόλεπτα με τους πίσω οδηγούς να καταγράφουν τα τεκταινόμενα, και άλλα αυτοκίνητα να περνούν από το σημείο, τρέχοντας να προλάβουν πριν έρθει η καταστροφή.

Η οποία καταστροφή τελικά έρχεται, καθώς με το που κάνει μερικά μέτρα το φορτηγό και αρχίζει η Φυσική να παίρνει το πάνω χέρι, το όχημα γέρνει στο πλάι και κάνει μία μεγαλοπρεπή όσο και αστεία τούμπα. Όπως μαθαίνουμε δεν υπήρξε τραυματισμός του οδηγού, όμως ο δρόμος έμεινε για αρκετή ώρα κλειστός μέχρι να καταφέρουν να τον καθαρίσουν από τα υλικά που κουβαλούσε στην νταλίκα και από την ασήκωτη… ανοησία του οδηγού.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More