Η Παραλία – Καψουρεύεται την Νάταλι

Η Παραλία – Η πρώτη μέρα του νέου έτους ξεκινάει για τους κατοίκους στα Μάταλα με χαρούμενη διάθεση, για μια νέα αρχή. Ο Διονύσης αρχίζει να ανακτά τη χαμένη του αισιοδοξία και πιέζει τον Παύλο για αποτελέσματα όσον αφορά την άδεια του ξενοδοχείου.

Η Παραλία – Καψουρεύεται την Νάταλι

Παράλληλα, προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον Γράντο, μετά από την πρόσφατη ένταση ανάμεσά τους. Η υγεία του Νικήτα ανησυχεί τη γυναίκα του και τη Νικολίνα, και καθώς εμφανίζει τα πρώτα σημάδια άνοιας και δεν γνωρίζουν πώς να τον βοηθήσουν. Η Υπατία και ο Χάρι επιστρέφουν στις ιατρικές τους επισκέψεις και τη φροντίδα των κατοίκων των γειτονικών χωριών, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ο Δημητρός, μετά τη γνωριμία του με τη Νατταλί, ανακτά τη χαμένη του χαρά και πείθει τον Χάρι να του διδάξει αγγλικά.

Ωστόσο, οι νέες φιλίες του Δημητρού με τους χίπηδες προκαλούν ανησυχία στη Νικολίνα και τη φέρνουν σε δύσκολη θέση, όσον αφορά τις νέες συνήθειες του γιου της. «Μην ανησυχείς. Καιρός ήταν να βγει λίγο έξω. Πρέπει κι εκείνος να ξεσκάσει. Δεν θα κάνει ποτέ κάτι να τους πειράξει, δεν τον βλέπεις πόσο διασκεδάζει μαζί τους;», θα της τονίσει η Υπατία. Ο Καραχάλιος προσπαθεί να επαναφέρει τις έρευνες για τον φόνο της Ρηνιώς, με τη βοήθεια του Αρβανιτάκη, όντας πεπεισμένος ότι ο ένοχος κρύβεται πιθανώς στην κοινότητα των Ματάλων.

Η Υπατία επισκέπτεται μαζί με τον Παύλο το Ηράκλειο, προκειμένου να του ζητήσει βοήθεια σχετικά με τα οικονομικά της. Στο μεταξύ, η σχέση της με τον Διονύση παραμένει φορτισμένη καθώς πατέρας και κόρη αδυνατούν να επικοινωνήσουν, «Θα ήθελα να κάνουμε μια νέα αρχή. Η μητέρα σου, είμαι σίγουρος, πως θα το ήθελε πολύ», θα της πει, αλλά εκείνη δεν θα δώσει σημασία στα λόγια του. Η πρωτοχρονιάτικη περιπέτεια του Γράντου και του Σήφη τούς φέρνει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις και προκλήσεις που θα πρέπει να ξεπεράσουν.

Η επίσκεψη δύο ανδρών στο καφενείο του Σήφη δημιουργεί υποψίες στον Καραχάλιο, σχετικά με τις παράνομες υποθέσεις που είναι μπλεγμένοι ο Σήφης και ο Γράντος. Όταν τους πει να περάσουν από το τμήμα για μια συζήτηση, εκείνοι θα απαντήσουν: «Μην ψάχνεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, Καραχάλιο. Ρώτα όπου θες για εμάς. Τίποτα στραβό δεν θα ανακαλύψεις». Το κοινόβιο των χίπηδων βρίσκεται αντιμέτωπο με μια σοβαρή κρίση επιβίωσης γεγονός που τους οδηγεί σε σύγκρουση με τον αρχηγό τους, τον Χάρι, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τα προβλήματα της κοινότητας από τη στιγμή που κατοικεί στην πανσιόν και δείχνει πλήρως αφοσιωμένος στον έρωτά του με την Υπατία.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More