Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Παραλία ΕΡΤ: Τραυματίζουν τον Παύλο με μαχαίρι

Η Παραλία ΕΡΤ: Ο Παύλος βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην Παραλία, λόγω των σοβαρών εξελίξεων, ενώ ο Καραχάλιος ερευνά ενεργά τη δολοφονία της Ρηνιώς.

Η Παραλία ΕΡΤ: Τραυματίζουν τον Παύλο με μαχαίρι

Η Υπατία και ο Γιώργος απολαμβάνουν διακοπές, βιώνοντας χαλαρωτικές στιγμές. Όμως, η Υπατία σκέφτεται συνεχώς τον Χάρι και τον χρόνο που πέρασαν μαζί. Στην άλλη πλευρά, ο Χάρι βρίσκεται σε αναστάτωση. Δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά του για την Υπατία, ιδιαίτερα όταν συναντά τον αρραβωνιαστικό της.

Σε διαφορετική πτυχή, ο Γράντος ενημερώνει τον Καραχάλιο στο αστυνομικό τμήμα για νέες πληροφορίες σχετικά με την Ρηνιώ, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τον φόνο. Ο Πιτ, ακόμα πενθούντας για τον χαμό της αγαπημένης του, μιλά για τον πόνο του στη Νάταλι.

Στο μεταξύ, η κατάσταση γίνεται εκρηκτική για τον Παύλο όταν αυξάνεται η ένταση μεταξύ της Καίτης και του συζύγου της. Ο Παύλος βρίσκεται στη μέση, προσπαθώντας να προστατεύσει την αγαπημένη του. Η κατάσταση όμως παίρνει μια απρόσμενη στροφή όταν ο γιος του Αρχοντάκη τραυματίζεται. Έχοντας βαρύ τραύμα, ο Παύλος αναζητά τον Χάρι για βοήθεια, προσπαθώντας να κρατήσει κρυφό ότι ο σύζυγος της Καίτης τον επιτέθηκε.

Η είδηση της επίθεσης συγκλονίζει τον Διονύση Αρχοντάκη, ο οποίος βιάζεται να προσφέρει βοήθεια. Την ίδια στιγμή, η Υπατία και ο Γιώργος κάνουν μια εκδρομή στο Ηράκλειο, όπου επισκέπτονται το αρχοντικό της οικογένειας Αρχοντάκη.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ και για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

You might also like