Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η παραλια ερτ: Παρατάει τον Χάρι για τον Γιώργο

Η παραλια ερτ: H Υπατία ξεναγεί τον Γιώργο στο οικογενειακό σπίτι της στο Ηράκλειο. Εκεί ένας της αποκαλύπτει τη συζήτηση που είχε με τον πεθερό του, Διονύση, σχετικά με το μέλλον τους στην Κρήτη. Η συζήτηση φέρνει στο προσκήνιο εντάσεις και ερωτηματικά για την κοινή μελλοντική τους πορεία.

Η παραλια ερτ: Παρατάει τον Χάρι για τον Γιώργο

Η συνάντηση του ζευγαριού με τον Τριάντα φορτίζει συναισθηματικά την ατμόσφαιρα και προξενεί ανησυχία στον Γιώργο Παράλληλα, ο Καραχάλιος, μετά τη συζήτησή του με τον Λευτέρη, έρχεται αντιμέτωπος με νέα μιση και για το παρελθόν της Ρηνιώς, καθώς αποκαλύπτονται πτυχές που δεν είναι τόσο αληθινές όσο περίμενε. Η Αντιγόνη στα Μάταλα, ρωτάει ευθέως τον Χάρι για τη συνάντησή του με την Υπατία, εκφράζοντας την ανησυχία της για τη σχέση της κόρης της με που γοητευτικό γιατρό. Ο Παύλος, παρά το περιστατικό με τον Ακύλα, εξακολουθεί να βρίσκεται με την Καίτη, ενώ παράλληλα ο Διονύσης αναζητεί πληροφορίες για την κρυφή σχέση του γιου του, κάνοντας μια επίσκεψη στον Αρβανιτάκη. Ο Καραχάλιος, αποφασίζει να αντιμετωπίσει ανοιχτά τη Μαρία για το ύποπτο παρελθόν της Ρηνιώς.

Η Υπατία και ο Γιώργος σύμφωνα με το serfare.com επιστρέφουν στα Μάταλα, με ένταση στη σχέση τους μετά τις συζητήσεις που είχαν κατά τη διάρκεια του το ειδικού τους. Το παρελθόν του Χάρι συνεχίζει να στοιχειώνει τις νύχτες του, αποκαλύπτοντας σκοτεινά μυστικά της ζωής του πριν από την άφιξή του στην ειδυλλιακή παραλία. Ένα νέο περιστατικό βανδαλισμού στο καφενείο του Σήφη στρέφει τις υποψίες στους χίπηδες και βαθαίνει ακόμα περισσότερο το ρήγμα στη σχέση τους με τους ντόπιους. Κάποιος προσπαθεί να τους εκδιώξει από τη γραφική παραλία των Ματάλων…

Η παραλια ερτ: Παρατάει τον Χάρι για τον Γιώργο

Πάει καιρός από τη μέρα που ο Καραχάλιος άρχισε να ερευνά την υπόθεση και πλέον ασκού ήταν πιέσεις για τον εντοπισμό του δολοφόνου. Ο Διονύσης συναντά την Καίτη εν αγνοία του Παύλου παρακαλώντας την τον αφήσει ήσυχο, και καταιριασμένη με τον Γιώργο που ζητά χρόνο για να ηρεμήσει, προκειμένου να μην αντιληφθούν οι γονείς της, ότι υπήρχε ένταση ανάμεσα από ζευγάρι. Τα συμβεί που συγκλονίζουν τον κόσμο εκείνη την περίοδο δεν αφήνουν τους χίπηδες αδιάφορους. Έχει στον δύο καταφύγει στην παραλία των Ματάλων, προσπαθούν να ξεφύγουν από τη σκληρή πραγματικότητα που απορείτε μέσω τους.

Η παραλια ερτ: Παρατάει τον Χάρι για τον Γιώργο

Το ανομολόγητο παρελθόν χτυπά όλο και πιο απαιτητικά πλέον την πόρτα του Χάρι, διαμορφώνοντας τη συμπεριφορά του στο παρόν, Η Υπατία με τον Γιώργο του ξαναβρίσκουν και αποφασίζουν να ανακοινώσουν τα ευχάριστα του γάμου τους στη Μαρία. Ο όπως μαθαίνουμε απο την ιστοσελίδα σερφαρε ο Διονύσης φαίνεται πλέον αποφαινόμενος να διακόψει τη σχέση του γιου του με την Καίτη, κάτι που όπως δημιουργήσει ρήγμα στην οικογένεια. Η πίεση που υφίσταται Ο Λάζος για την απομάκρυνση των κινητών και την παρεμπόδιση των οδικών για το ξενοδοχεία του Αρχοντάκη τον οδηγεί σε ακραίες ενέργειες. Ο Γράντος, απροσδόκητα, σώζει την Τες από μια δυσαρεστη κατάσταση, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά. Οι ερωτήσεις του Καραχάλιου για τις παρανομίες του κοινόβιο της παραλίας προκαλούν ανησυχία στην κοινότητα των χίπηδων.

https://www.youtube.com/watch?v=2v6Qh5I_mmQ

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ

You might also like